PIKTORFESTÉK - SZAKTANÁCSOK
Fesse újra! – A radiátor átfestése néhány egyszerű lépésben
FESSE ÚJRA! – A RADIÁTOR ÁTFESTÉSE NÉHÁNY EGYSZERŰ LÉPÉSBEN

A fűtőtestek karbantartása időnként elengedhetetlen, azonban nemcsak a rendszer karbantartására érdemes figyelnünk, hanem a radiátor átfestésére is szánjunk időt, ha szükségessé válik.

Az év színe 2020-ban a  klasszikus kék
AZ ÉV SZÍNE 2020-BAN A KLASSZIKUS KÉK

2020 – ban a Classic Blue azaz a Klasszikus kék lett az év trendszíne.

Csipke technika!
CSIPKE TECHNIKA!

Megunt bútorainkat könnyen és gyorsan megújíthatjuk, sőt egy egyszerű technikával bájossá, romantikussá, kedvessé is tehetjük. A minta kialakításához, bármilyen régi csipkefüggöny vagy terítő megfelel.

Színek a lakásban – Válasszunk színeket a helyiségeknek!
SZÍNEK A LAKÁSBAN – VÁLASSZUNK SZÍNEKET A HELYISÉGEKNEK!
A lakás színeinek kiválasztása az egyik legizgalmasabb feladat, hiszen akár évekre is meghatározza a különböző helyiségek karakterét a döntésünk. Ma már rengeteg, különböző típusú előre kikevert színből választhatunk, így a lehetőségek végtelenek, festés
Fessünk bútort zománccal! – Bútorfestés egyszerűen!
FESSÜNK BÚTORT ZOMÁNCCAL! – BÚTORFESTÉS EGYSZERŰEN!

Manapság hatalmas népszerűségnek örvend a bútorfestés, ezért szerettünk volna mi is pár hasznos tippel és tanáccsal szolgálni hozzá. A régi, megunt bútorainkat könnyen újjá varázsolhatjuk, csak egy kis kreativitás szükséges hozzá

Dobjuk fel az egyszínű falakat! – Dekorációs falfestés
DOBJUK FEL AZ EGYSZÍNŰ FALAKAT! – DEKORÁCIÓS FALFESTÉS

A dekorációs falfestésnek számos módja van, ezek közül veszünk számba pár igen népszerű és egyszerű, azonban látványos megoldást.

Penész ellen :)   Mit lehet tenni?
PENÉSZ ELLEN :) MIT LEHET TENNI?

A penész megjelenése a lakásban nem csak esztétikai problémákat okoz, hanem ártalmas egészségünkre is. Éppen ezért fontos, hogy megakadályozzuk a penész kialakulását vagy ha már kialakult akkor minél hamarabb megszüntessük.

Ezüst tárgyak tisztítása!
EZÜST TÁRGYAK TISZTÍTÁSA!

Hogy ékszereink hosszú ideig szépek maradjanak vigyáznunk kell az épségükre és időnként meg is kell tisztítani őket.

Hajópadló vagy laminált parketta? Melyiket válasszuk?
HAJÓPADLÓ VAGY LAMINÁLT PARKETTA? MELYIKET VÁLASSZUK?

Az utóbbi években egyre népszerűbbé válnak az igazi fával burkolt terek is, azonban fontos figyelembe venni a különféle előnyeit és hátrányait is a parketták típusainak. Nézzük meg miben tér el a laminált parketta és a hajópadló, mint burkolati elem.

Hogyan végezzük el egy faház karbantartását?
HOGYAN VÉGEZZÜK EL EGY FAHÁZ KARBANTARTÁSÁT?

A faházakat épp a fa alapanyag miatt rendszeresen karbantartanunk és ápolnunk kell, azonban egy jól gondozott faház akár 100 évig is megállja a helyét.

Újra divat a lambéria!
ÚJRA DIVAT A LAMBÉRIA!

Manapság leginkább térelosztó szerepet tölt be és sok esetben a korábbi natúr vagy sötét árnyalatoktól eltérően számos színre festett variációban alkalmazzák. 

Hogyan építsünk egyszerű komposztálót házilag?
HOGYAN ÉPÍTSÜNK EGYSZERŰ KOMPOSZTÁLÓT HÁZILAG?

Ahhoz, hogy saját komposztálónk legyen, csak pár egyszerű lépést kell végrehajtanunk és máris javítani tudjuk vele a talaj szerkezetét és elősegíthetjük a növények gyorsabb növekedését is. Lássuk mire lesz szükségünk!

A fehér, minden beltér királynője
A FEHÉR, MINDEN BELTÉR KIRÁLYNŐJE

A fehér szín világszerte az egyik leghasználtabb, legtöbbet értékesített és legkeresettebb szín a festékboltokban. Mitől kivételes a fehér? Ha a színpaletta összes színét egyesítjük, eredményként fehéret kapunk.

Kerítésfestés lépésről lépésre
KERÍTÉSFESTÉS LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

Nincs is szebb dísze a kertünknek, mint egy szép fa kerítés, azonban figyelnünk kell annak karbantartására is. Egy jó festék kiválasztásával, akár évekre megoldhatjuk ezt a problémát, és hosszú ideig ápolt lesz kerítésünk.

Hogyan építsünk raklapbútorokat?
HOGYAN ÉPÍTSÜNK RAKLAPBÚTOROKAT?

A raklap bútor még mindig nagy népszerűségnek örvend, egyrészt sokkal gazdaságosabb megoldás a boltban kapható kerti garnitúrákhoz képest, másrészt egy kicsit mi is barkácsolhatunk vele.

Burkolás kezdőknek és haladóknak – Miből választhatunk?
BURKOLÁS KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK – MIBŐL VÁLASZTHATUNK?

A burkolóanyagok piacán rengeteg megoldással találkozunk, de mik azok, amiket mi is meg tudunk oldani hobbi barkácsolóként? A cikkünkből most ez is kiderül.

<<
<
4
>
>>
Összesen 12 oldal