PIKTORFESTÉK - A FEHÉR, MINDEN BELTÉR KIRÁLYNŐJE

A fehér, minden beltér királynője

 

A fehér szín világszerte az egyik leghasználtabb, legtöbbet értékesített és legkeresettebb szín a festékboltokban.

Mitől kivételes a fehér? Ha a színpaletta összes színét egyesítjük, eredményként fehéret kapunk.


A fehér szín világosabbá és nagyobbá teszi a teret

Fontos kiemelnünk a fehér szín plaszticitását és azt a képességét, hogy a legkisebb tereket is képes világosabbá tenni. A fehér nem csak világosabbá teszi, hanem optikailag nagyítja is a tereket.Ha úgy érzi, hogy a fehér túlságosan sterilen hat, kombinálhatja azt különböző pasztellszínekkel vagy meleg színekkel, amelyek a térnek meghittebb hangulatot biztosítanak.

A fehérre szavazni annyi, mint egy olyan színt választani, amely sosem megy ki a divatból.

A fehér szín minden kedvelője számára egyedülálló termék a vízben oldható akrilát  Super White beltéri festék a Tikkurillától a belső falak és mennyezet festésére.

 

Magas kopásállóság és fedőképesség

Erre a festékre magas kopásállóság és fedőképesség jellemző. A magas fedőképesség a fehér festék esetén különösen fontos, mivel az élénkebb festékréteg átfestése kisebb fedőképességű fehér festékkel sokkal nagyobb munka lenne.

A falak lélegezhetnek

A Super White hosszú távú dekoratív hatást nyújt, a falai pedig a festék mikroporózus struktúrájának köszönhetően lélegezhetnek.

A Super White a felületek széles palettájára alkalmas

Ami a felületeket illeti, a Super White mész-cement vakolatok, száraz falazat, beton, fa és farost termékek festésére is alkalmas.

A matt megjelenésért

 Ez teljesen matt festék, amely gyönyörűen mutat a falakon és a belső mennyezeteken. Külön öröm, hogy a Super White az enyhe lemosásnak is ellenáll, így az olyan helyiségekbe is kiválóan alkalmas, ahol gyermekek tartózkodnak.  Olyan belterekbe is alkalmas, ahol allergiás egyének is tartózkodnak.

 

Valóban egyszerű alkalmazás

Ami az alkalmazást illeti, a festék ecsettel, hengerrel vagy szórással is felvihető. Ajánlatos 1-2 rétegben alkalmazni. A festék körülbelül két óra alatt szárad, és már négy óra után átfesthető. 

A fehér a tökéletességet, frissességet, tisztaságot, pozitivizmust, nyugalmat, ártatlanságot és egyensúlyt szimbolizálja.

 Dekorációs szempontból a fehér mindig a minimalizmussal párosult, azonban a valóságban a legkülönbözőbb bel- és külterek kiindulási pontjaként szolgál. A Tikkurila Super White segítségével könnyedén hangulatos és elegáns tereket alakíthat ki, amelyek az Ön kivételes személyiségét tükrözik.

 A minőségbe érdemes fektetni. A gyönyörű hófehér Super White árnyalat otthonát hosszú évekre ragyogóvá varázsolja.