Gyártó
Claudia Zrt
Csap 2001 Bt
Ferrokémia Vegyipari Szövetkezet
Henkel Magyarország Kft
Horvath Trade Holding Kft
Kemikál Zrt
Kemobil Zrt
Klorid ZRt
Medikémia Zrt
Nógrádi Vegyipari Zrt
Otis Bt
Raktárkészlet
Raktáron
Rendelhető
Akció
Csak az akciósak
Rendezés
ABC szerint csökkenő
ABC szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Ár szerint növekvő
Aeropur koromtalanító
Védi a szerkezeti részeket a korrózió ellen, tisztább felületet biztosít, javítja a hőátadást. Tökéletes égést biztosít.
Aeropur koromtalanító
Bruttó:937 Ft
Benzines folttisztító
Benzines folttisztítóTextíliák és bőrök, olajos alkatrészek kézi tisztítására, valamint egyéb háztartási célokraA tisztítás és zsírtalanítás végezhető lemosással, mártással és egyéb kézi és gépi módszerrel. Már kis mennyiségben a felületre felhordva hatékonyan távolítja el a makacs szennyeződéseket. Textíliák szennyezett foltjainak eltávolításánál a kevés folttisztítóval átitatott ronggyal való dörzsölés adja a legjobb eredményt. Az oldott szennyeződés részben ülepítéssel eltávolítható. A készítmény összetétele olyan, hogy a szennyezett maradéka desztillációs úton teljesen regenerálhatóKISZERELÉS:1 liter19 liter
Benzines folttisztító
Bruttó:921 Ft
Brigéciol D3 motormosó
Gépjármű alváz, motor, alkatrész mosására mezőgazdasági munka -és erőgépek, vasúti tartálykocsik és föld alatti tartályok tisztítására, gépiparban a megmunkált fémen maradó forgács, törmelék eltávolítására. Előnyösen alkalmazható az átmeneti védőolajjal kezelt lemezek feldolgozás előtti zsírtalanítására.
Brigéciol D3 motormosó
Bruttó:1 963 Ft
Ceresit Stop készülék + tabletta
A Ceresit STOP Pára készülék összerakása után azonnal elkezdi a levegő helyes páratartalmának beállítását.
Ceresit Stop készülék + tabletta
Bruttó:3 172 Ft
Ceresit Stop tabletta
A PÁRAGYŰJTÓ TABLETTA azonnal magába szívja a levegő felesleges nedvességtartalmát.A PÁRAGYŰJTŐ TABLETTA különleges kristályai összegyűjtik a vizet.A PÁRAGYŰJTŐ TABLETTA a nedvességet folyadékká (sós vízzé) alakítja.
Ceresit Stop tabletta
Bruttó:3 172 Ft
Express vízkőoldó
Erős vízkőoldó. Háztartási kisgépek (kávéfőző, vízforraló, vasaló, stb.) vízkőmentesítésére, WC-k, metlachi lapok, csempék tisztítására.
Express vízkőoldó
Bruttó:513 Ft-tól
Ezüst- és réztísztító paszta
Arany, ezüst, réz és bronz tárgyak tisztítása, felületi fényezése.
Ezüst- és réztísztító paszta
Bruttó:1 685 Ft
Foltbenzin
Textíliák és bőrök, olajos alkatrészek kézi tisztítására, valamint egyéb háztartási célokra. A tisztítás és zsírtalanítás végezhető lemosással, mártással és egyéb kézi és gépi módszerrel. Már kis mennyiségben a felületre felhordva hatékonyan távolítja el a makacs szennyeződéseket. Textíliák szennyezett foltjainak eltávolításánál a kevés folttisztítóval átitatott ronggyal való dörzsölés adja a legjobb eredményt. Az oldott szennyeződés részben ülepítéssel eltávolítható. A készítmény összetétele olyan, hogy a szennyezett maradéka desztillációs úton teljesen regenerálható1 liter
Foltbenzin
Bruttó:1 073 Ft
Keményítőpor 250 gr
Keményítőpor 250 gr
Bruttó:335 Ft
Kenőszappan flakonos fehér
KenőszappanAlkalmazási terület: enyves festett falak alapozása, növényvédelemben nedvesítőszerként.A szappant ajánlatos kétszeres mennyíségű langyos vízben oldani.Megjelenés: áttetsző, halványsárga-világosbarna színű, gélszerű, kenőcsminőségű, vízben oldódó anyag.
Kenőszappan flakonos fehér
Bruttó:1 408 Ft
Kenőszappan flakonos gyantás
KENŐSZAPPAN GYANTÁSAlkalmazási terület: enyves festett falak alapozása, növényvédelemben nedvesítőszerként. A háztartásban tisztítószerként, valamint az állatgyógyászatban is használatos.A szappant ajánlatos kétszeres mennyíségű langyos vízben oldani.Megjelenés: áttetsző, halványsárga-világosbarna színű, gélszerű, kenőcsminőségű, vízben oldódó anyag.
Kenőszappan flakonos gyantás
Bruttó:1 116 Ft
Kenőszappan zacskós gyantás
Kenőszappan zacskós gyantás
Bruttó:1 167 Ft
Petróleum 1 lit
Faszenes grillek begyújtására és világítási célokra szolgál.
Petróleum 1 lit
Bruttó:1 102 Ft
Prevent jégoldó kaparófejes aeroszol
Prevent jégoldó kaparófejes aeroszol
Bruttó:930 Ft
Sósav háztartási (20)
Háztartási sósavHáztartási sósav 20%-osSárgás színű, szúrós szagú, maró hatású, vizzel mindenarányban elegyedő folyadék. Felhasználható: intéz-mények és háztartások részére tisztításra, vizkő men-tesítésre. A zománcozott felűletet megtámadja.
Sósav háztartási (20)
Bruttó:378 Ft
Sósav ipari (30) (Klorid)
Ipari Sósav Ipari sósav 30%-osSárgás színű, szúrós szagú, maró hatású, vizzel mindenarányban elegyedő folyadék. Felhasználható: intéz-mények és háztartások részére tisztításra, vizkő men-tesítésre. A zománcozott felűletet megtámadja.
Sósav ipari (30) (Klorid)
Bruttó:471 Ft
<
1
>
Összesen 2 oldal