PIKTORFESTÉK - RÓLUNK MONDTÁK

 

RÓLUNK MONDTÁK


"Azért vásárolok rendszeresen a Piktorfesték Kft.-nél, mert a megrendeléseimet mindig pontosan teljesítik. Megbizhatóak, és nagyon kedvező árakkal dolgoznak. A választék széles, mindent megtalálok, amire munkám során szükségem lehet.  Azt is értékelem, hogy minden dolgozójuk kedves és segítőkész."

Csalló Ervin

 
 

"Azért  szeretek  a zalaegerszegi üzletben vásárolni, mert udvarias a kiszolgálás és barátként fogadnak (néha kávéval is  kínálnak). Nagyon jó a parkolási lehetőség, könnyen megközelíthető, nagy árukészlettel rendelkezik aránylag elfogadható árakon. Előfordul, hogy sürgősen valamilyen - különlegesebb- anyagra van szükségem, csak telefonálok és mindent próbálnak megoldani. Időközönként feleségem megy anyagért, őt is ugyanolyan szívélyesen fogadják és kiszolgálják." 

Horváth István
 

"Miért szeretek a Tatai úti Piktorfeték boltban vásárolni?

..hát… például azért, mert baráti, mondhatnám családias a hangulat, mert segítőkész és gyors a kiszolgálás, mert ha nincs éppen amit keresek beszerzik nekem, mert Bandi jól kever színt, mert Pityu mindig tudja mi hol található a polcokon, mert Laci jól pakol, mert Tibi bá’ lelkesen tologatja az árut a kocsiján, mert Misi bármit kiszállít a munkára, mert a vezérkar /Gáborok/ azon van, hogy minden mindenki megelégedésére működjön….hát szóval többek között ezért szeretek itt vásárolni!!
 

..ja  és  mert kedvezményt kapok, mert ihatok egy kapuccsinót, mert jókat beszélgethetek a szintén  itt vásárló kollégákkal, mert van Festőmester újság, mert jó kis karibulik szoktak lenni….. Gyere nézd meg, ha nem hiszed! 
 

Ui. : Negatív viszont, hogy régóta nincs csinos pénztáros lány!" 

 Bozsányi Gyula
festőmester

 
 

"Cégünk 1996-ban kezdett el vásárolni a Piktorfesték Kft.-nél. Az eltelt közel tizenöt évben egy tökéletesen működő partneri viszonyt sikerült kiépíteni a cég vezetésével és kollégáival. Az együtt működésünk során, kiváló szakmai felkészültségről, szakértelemről tettek tanúbizonyságot a cég munkatársai! Ennek eredményeként mára kizárólagos beszállítóként tekintünk a Piktorfesték Kft.-re. A Piktorfesték Kft.  munkatársai , szakértői, megalapozott szakmai háttérrel rendelkeznek, munkájukat az üzleti igényeket szem előtt tartva végzik!  A rendelkezésre álló idő és forráskereteket figyelembe véve, megvalósítható, valódi üzleti értékeket  nyújtó megoldásokat dolgoztak ki részünkre. 

A céggel való együttműködést, mindenkinek ajánlom, akik a megbízhatóságot és a költséghatékonyságot szem előtt tartják! 

Bandi Attila
ügyvezető

 
 

"Ha csak pár szóban lehet összefoglalni, hogy miért szeretek a Piktornál vásárolni, akkor a következők jutnak eszembe: családias légkör, rugalmas ügyintézés, magas szintű vevőközpontúság. Akár ez is lehetne a cég mottója."

Mosberger István

 
 

"Vevőként megköszönjük a zalaegerszegi elkerülő (kanizsai) út melletti - Piktorfesték Kft üzletének a - már többször tapasztalt - kulturált, segítőkész kiszolgálást.

Azért járunk ide szívesen- még ha távolabb is van - mert itt mindig számíthatunk az Önök segítő tancsaikra, és így könnyen megtaláljuk az igényünknek, elképzelésünknek megfelelő terméket, annak praktikus használatához szükséges tanácsokat, sőt ha itt nem kapható, akkor eligazítást, ahhoz, hogy hol tudjuk beszerezni, vagy mivel tudjuk azt helyettesíteni.
 Köszönjük az igazi vevőbarát stilust, ehhez gratulálunk, kívánjuk ennek megtartását, amely reményeink szerint hoszabb távon meghozza a maga gyümölcsét."

Tisztelettel:
Kósa Zoltán vevő
Zalaegerszeg

 
 

 "Tisztelt Piktorfesték!

Nagyon tetszik az újságuk, ötletesnek tartom és sok hasznos tanácsot ad! Az áraik jól áttekinthetőek, szépen vannak elrendezve a termékek és a történetek is nagyon aranyosak! Kedvet adtak ahhoz, hogy ha szükségem lesz ilyen árura,  Önökhöz menjek vásárolni!"

Üdvözlettel: Király Józsefné