BAUMIT GLETTEK, A MINDIG SIMA FELÜLETEKÉRT

A glettelés munkaigényes folyamat
Magyarországon – sok más országgal ellentétben – szinte minden esetben elvárás a falfelületek tökéletes simasága, melyet a festés előtt felhordott gletteléssel biztosíthatunk. Nagy felületek esetében azonban ez a munkafolyamat idő- és költségigényes. Ennek megkönnyítésére ajánljuk figyelmébe a Baumit gletteket, hogy időt és pénzt spórolhason.

FinoFill
Beltéri gipszes kézi glettvakolat
1-30 mm

Rendkívüli tapadási tulajdonsággal rendelkezik, speciális összetétele és szemcseszerkezete révén optimális választás durva alapvakolatok glettelésére, monolit beton födémek esetén a zsalutáblák illesztési hézagainak kitöltésére, valamint a teljes felület simítására, pórusbeton és más hasonlóan sík falazóelemek vékonyvakolására (4 mm-től). Rugalmas felhordási vastagsága lehetővé teszi felújítási munkák során felmerülő vakolat hibák javítását is. Felhordás után 30-40 perccel (mikor a felület már kezd szilárdulni) egy nedves szivaccsal feldörzsöljük, majd egy glettvassal elhúzzuk, így akár egy rétegben festésre kész felületet kaphatunk.

- Nem zsugorodik
- Anyagában glettelhető
- Finom szemcseszerkezet
- Egyszerűen bedolgozható
- Gazdaságos anyagfelhasználás

Anyagszükséglet: 0,8 kg/m2/mm
Javasolt felhordási vastagság: 1-30 mm
Bedolgozhatósági idő: 60 perc
Kiszerelés: 5 kg-os és 20 kg-os zsák

További információk a termékről IDE kattintva érhető el.

FinoBello
Beltéri fehér univerzális kézi gipszes glettanyag

0-10 mm
Univerzális felhasználási lehetőségei miatt optimális választás mész-cement, cement- és gipszes vakolatokra, betonfelületekre, gipszkartonszerkezetek hézagkitöltésére (üvegszövet hézagerősítőszalaggal) és teljes felületére, gipszblokk falazóelemek fugázására és felületképzésére, alumínium élvédők rögzítésére, gipsz stukkók és rozetták felragasztására (mechanikus rögzítés mellett), új és régi vakolatok kisebb hibáinak és repedéseinek javítására. Kiváló alapfelület festés és tapétázás alá.

- Nem gyűrődik
- Jól csiszolható
- Könnyen bedolgozható
- Környezetbarát anyagösszetétel
- Univerzális felhasználási lehetőség 0-10 mm

Anyagszükséglet: 0,8 kg/m2/mm
Javasolt felhordási vastagság: 0-10 mm
Bedolgozhatósági idő: 90 perc
Kiszerelés: 5 kg-os és 20 kg-os zsák

További információk a termékről IDE kattintva érhető el.