BAUMIT FINO FILL GIPSZES GLETTVAKOLAT 1-30 MM 20KG
A képek csak illusztrációk!
Figyelem! A monitoron megjelenő színek eltérhetnek a valóságostól!
BAUMIT FINO FILL GIPSZES GLETTVAKOLAT 1-30 MM 20KG
Gyártó: Baumit Kft
RAKTÁRONPostai úton nem szállítható termék!
Bruttó:7 336 Ft
Nettó:5 776 Ft + Áfa
Választható kiszerelések:
20 kg
darab
KOSÁRBA
Rövid leírás: Alkalmas sima fal- és mennyezeti felületek kialakítására beltérben 1-30 mm.Biztonsági adatlapok
TERMÉKLEÍRÁS
ÉRTÉKELÉS
KÉPEK
HASONLÓ TERMÉKEK
Ásványi, gipsz kötőanyagú, világos színő glettvakolat sima fal- és mennyezeti felületek kialakítására beltérben 1-30 mm.
Mészhidrát, gipsz és egyéb ásványi és tulajdonságjavító adalékanyagok.
Jó páraáteresztő, egyrétegű, glettelt felületű beltéri vakolat. Festhető felületet ad.
Alkalmas minden ásványi alapfelületre, mint beton (helyszíni beton ill. kész betonelemek), mész-/cement vagy gipszvakolatok, nyers falazatok, mészhomoktégla, pórusbeton, gázbeton felületekre.
Maximális vastagság: 30 mm egy munkamenetben
Feldolgozhatósági idő: 70 – 90 perc
Anyagszükséglet kb. 0,8 kg/m2/mm
Az alapfelület legyen teherbíró, száraz, por-, fagy-, kivirágzás és laza részektől mentes. Nem lehet víztaszító!
A Baumit FinoFill-t tiszta vízbe szórjuk, míg az anyag kis halmokban kilátszik. 3 – 5 percig szikkadni hagyjuk majd lassú járású keverővel csomómentesre keverjük. Ez után már ne adjunk száraz anyagot hozzá (csomósodás). A Baumit FinoFill-t kb. 1-30 mm vastag rétegben hordjuk fel és felületi simítóval vagy rozsdamentes glettvassal húzzuk le. Nagyobb rétegvastagság esetén (>30 mm) egy második réteg felhordása szükséges (friss a frissre). Sima felület elérése érdekében a Baumit FinoFill-t kikeményedése után enyhén nedvesítsük, vízes szivaccsal dörzsöljük át és glettvassal simítsuk el. Tökéletesen sima felület érdekében a Baumit FinoBrilliant vagy Baumit FinoBello használata javasolt.
A levegő, az anyag és az alapfelület himérséklete +5 C felett legyen a felhordás és a kötés ideje alatt. Nem alkalmas csempeburkolat alá! A bedolgozást az érvényben lévi szakmai szabályok, szabványok és műszaki előírások szerint kell végezni. Az elektromos berendezések és a vakolatlécek rögzítéséhez, valamint az alap esetleges nagyobb egyenetlenségeinek kisimításához, ill. a hézagok kitöltéséhez kizárólag gipsz alapú anyagok használhatók!
A termékhez nincs vevői értékelés.
A termékhez nincsenek további képek.