BAUMIT FINO BELLO GLETT 0-10 MM 20KG
A képek csak illusztrációk!
Figyelem! A monitoron megjelenő színek eltérhetnek a valóságostól!
BAUMIT FINO BELLO GLETT 0-10 MM 20KG
Gyártó: Baumit Kft
RAKTÁRONPostai úton nem szállítható termék!
Bruttó:7 102 Ft
Nettó:5 592 Ft + Áfa
Választható kiszerelések:
20 kg
darab
KOSÁRBA
Rövid leírás: Beltéri kézi glettanyag vakolatokra, betonfelületekre, gipszkarton szerkezetek hézagkitöltésére.Biztonsági adatlapok
TERMÉKLEÍRÁS
ÉRTÉKELÉS
KÉPEK
HASONLÓ TERMÉKEK
Univerzális beltéri kézi glettanyag 0-10 mm
Az alap legyen száraz, teherhordó, portól és laza részektől mentes.
Felhasználási területek: Mész-cement, cement és gipszes vakolatokra, betonfelületekre, gipszkarton szerkezetek hézagkitöltésére és teljes felületére, gipsz blokk falazóelemek fugázására és felületképzésére.
Feldolgozás: A zsák tartalmát szórjuk kb.13 liter tiszta vízbe, 3-5 percig hagyjuk állni, majd kézzel vagy alacsonyfordulatú keverőgéppel keverjük csomómentesre. Vakolt és beton felületeken az alap miniségétől függien 1 vagy 2 rétegben hordjuk fel, az esetleges nagyobb hibákat előre javítsuk ki. Gipszkarton hézagainak kitöltésére csak hézagerisítő csíkkal alkalmas. Ideális felület festés és tapétázás alá. A tapéta és a festékgyártó cégek technológiai előírásait mindig vegyék figyelembe. Más termékekkel ne keverjük!
Feldolgozhatósági idő: 70 -90 perc
Felhordási vastagság: 0 -10 mm
Anyagszükséglet: 0,8 kg/m2/mm
Összetétel: gipsz és egyéb ásványi és tulajdonságjavító adalékanyagok
A levegő, az anyag és az alapfelület himérséklete +5 C felett legyen a felhordás és a kötés ideje alatt. Nem alkalmas csempeburkolat alá! A bedolgozást az érvényben lévi szakmai szabályok, szabványok és mőszaki eliírások szerint kell végezni.
Fűtőberendezések használatakor, különösen, ha gázüzemőek, ügyeljünk az alapos szellőztetésre. Az elektromos berendezések és a vakolatlécek rögzítéséhez, valamint az alap esetleges nagyobb egyenetlenségeinek kisimításához, ill. a hézagok kitöltéséhez kizárólag gipsz alapú anyagok használhatók!
Végső felületkezelés: A kereskedelemben forgalmazott festékekkel, bevonó anyagokkal és simító eszközökkel (spatulya vagy spakli), ill. belső használatra szánt festékekkel történhet (beltéri diszperziós festékek).
A termékhez nincs vevői értékelés.
A termékhez nincsenek további képek.