TRINÁT MESTERZOMÁNC 1L
A képek csak illusztrációk!
Figyelem! A monitoron megjelenő színek eltérhetnek a valóságostól!
TRINÁT MESTERZOMÁNC 1L
Gyártó: PPG Trilak
RAKTÁRON
Bruttó:10 147 Ft
Nettó:7 990 Ft + Áfa
Választható kiszerelések:
1 l
5 l
darab
KOSÁRBA
Rövid leírás: Zománcfesték. Jól előkészített, alapozott kül- és beltéri fa- (nyílászárók, bútorok stb.) és fémfelületek (kerítés, csövek stb.) átvonó festéke. Bevonata az időjárás viszontagságainak tartósan ellenáll.Kiválóan terül, könnyen ecsetelhető, nagy rugalmasságú, fényét megtartó, nem sárguló bevonatot ad.
Választék: Fehér színben, magasfényű változatban, 1 és 5 literes csomagolási egységben.
Munkavégzés utáni szerszámtisztítás, elcseppenés eltüntetése Trinát Szintetikus hígító alkalmazásával történhet.Biztonsági adatlapok
TERMÉKLEÍRÁS
ÉRTÉKELÉS
KÉPEK
HASONLÓ TERMÉKEK
Alkalmazási terület: Jól előkészített, alapozott kül- és beltéri fa- (nyílászárók, bútorok stb.) és fémfelületek (kerítés, csövek stb.) átvonó festéke. Bevonata az időjárás viszontagságainak tartósan ellenáll.Kiválóan terül, könnyen ecsetelhető, nagy rugalmasságú, fényét megtartó, nem sárguló bevonatot ad.
Választék: Fehér színben, magasfényű változatban, 1 és 5 literes csomagolási egységben.
Felhasználási mód: Az új, légszáraz fából, forgácslapból, ill. farostlemezből készült faszerkezetek, nyílászárók, bútorok stb. felületét csiszolás és portalanítás után Lazurán Félolaj beeresztő és pórustömítővel vagy Lazurán Lenolajkence beeresztő és pórustömítő/Lenolajkence beeresztő és pórustömítővel, kültéri alkalmazás, vagy nedvességnek kitett felületeknél Lazurán Univerzális Faanyagvédőszer/Lignoprot Megelőző Faanyagvédőszerrel vagy Lazurán Oldószermentes Faanyagvédőszer/Lignolit Komplex Faanyagvédőszerrel kell beereszteni, a fafelület megmaradt szívóképességét Lazurán Félolaj beeresztő és pórustömítővel vagy Lazurán Lenolajkence beeresztő és pórustömítő/Lenolajkence beeresztő és pórustömítővel kell pórustömíteni. A mélyedéseket Diszperziós Mélyedéstapasszal, Unikitt mestertapasszal, vagy Trinát Mestertapasszal, kell kiegyenlíteni.
Vas- és acélfelületeket oxidmentesítés, zsírtalanítás és portalanítás után Trinát korróziógátló alapozóval kell bevonni. A mélyedéseket Trinát Mestertapasszal kell kiegyenlíteni.
A fent említett műveletek után hordják fel a portalanított felületre két rétegben a Trinát univerzális alapozót, vagy professzionális munkáknál a Trinát Mesteralapozót-. Az alapozott, szükség szerint megcsiszolt és portalanított felületre egy rétegben ecsetelik, hengerlik vagy szórják megfelelő berendezéssel a Trinát Mesterzománcot.
A termék alapos felkeverés után felhordásra kész.
Felújító jellegű munkáknál a korábban olajfestékkel, olajműgyanta alapú zománccal bevont, ép, sértetlen bevonatok, csiszolást, portalanítást követően átvonhatók. A hibák kijavítását az előzőekben említett anyagokkal (Diszperziós Mélyadéstapasz, Unikitt mestertapasz, Trinát Mestertapasz, Trinát univerzális alapozó, Trinát Mesteralapozó), azok használati utasításainak betartásával lehet elvégezni.
Használat előtt a festékről az esetlegesen keletkezett bőrréteget eltávolítjuk, majd alaposan felkeverjük.
Munkavégzés utáni szerszámtisztítás, elcseppenés eltüntetése Trinát Szintetikus hígító alkalmazásával történhet.
A termékhez nincs vevői értékelés.
A termékhez nincsenek további képek.