TRINÁT AQUA KOLOR MAGASFÉNYŰ ZOMÁNCFESTÉK FEHÉR 1L
A képek csak illusztrációk!
Figyelem! A monitoron megjelenő színek eltérhetnek a valóságostól!
TRINÁT AQUA KOLOR MAGASFÉNYŰ ZOMÁNCFESTÉK FEHÉR 1L
Gyártó: PPG Trilak
RAKTÁRON
Bruttó:7 554 Ft
Nettó:5 948 Ft + Áfa
Választható kiszerelések:
1 l
darab
KOSÁRBA
Rövid leírás: Kül- és beltéri PVC-, fa-, fémfelületek átvonó festéke.Biztonsági adatlapok
TERMÉKLEÍRÁS
ÉRTÉKELÉS
KÉPEK
HASONLÓ TERMÉKEK
Alkalmazási terület: Korszerű, az időjárás hatásainak tartósan ellenálló, fényes zománcfesték. Sárgulásra egyáltalán nem hajlamos, így eredeti fehérségét egész élettartama alatt megtartja. Másik kiemelkedő tulajdonsága, hogy a napsugárzással szemben nagy az ellenálló képessége és bevonatának rugalmassága folytán jól követi a fa mozgását, így nem repedezik. Fenti tulajdonságai alapján, régi zománcfestékkel festett felület felújításán kívül, kivételesen nagy időjárási igénybevételnek kitett új fafelületek (PVC, nyílászárók, bútorok, kerti bútorok stb.) továbbá alapozott fémszerkezetek (kerítés stb.) festésére használható.
Választék: A magasfényű fehér festék 1 literes kiszerelésben kapható.
Felhasználási mód: Az új, légszáraz fából, forgácslapból, ill. farostlemezből készült faszerkezetek, nyílászárók, bútorok stb. felületét csiszolás és portalanítás után Lazurán Félolaj beeresztő és pórustömítő/Félolaj beeresztő és pórustömítővel vagy Lazurán Lenolajkence beeresztő és pórustömítővel, kültéri vagy nedvességnek kitett felületeken Lazurán Univerzális Faanyagvédőszer/Lignoprot Megelőző Faanyagvédőszerrel vagy Lazurán Oldószermentes Faanyagvédőszer/Lignolit Komplex Faanyagvédőszerrelkell beereszteni, a fafelület megmaradt szívóképességét Lazurán Félolaj beeresztő és pórustömítővel vagy Lazurán Lenolajkence beeresztő és pórustömítő/Lenolajkence beeresztő és pórustömítővel kell pórustömíteni. Az egyenetlenségeket Unikitt vagy Trinát Mestertapasszal kell kijavítani.
Fémfelületeket oxidmentesítés és zsírtalanítás után Trinát korróziógátló alapozó-festékkel kell átvonni. A felületre közbenső rétegként szintén Trinát Univerzális alapozó használható. Az így előkészített felületekre kell alapos felkeverés után a Trinát Aqua időjárásálló magasfényű vízzel hígítható zománcfestéket felhordani 1-2 rétegben. A festés történhet ecseteléssel, hengerezéssel vagy szórással. Az egyes rétegek felvitele között legalább 5 óra száradási időt kell biztosítani. Az így festett felület kb. 3-4 nap múlva éri el a végső keménységét.
Festés után a szerszámokat és az elcseppenéseket azonnal vízzel el kell mosni, mert a megszáradt festék már csak erős oldószerekkel (pl. nitrohígító) távolítható el.
A termékhez nincs vevői értékelés.
A termékhez nincsenek további képek.