Gyártó
Claudia Zrt
Csap 2001 Bt
Ferrokémia Vegyipari Szövetkezet
Henkel Magyarország Kft
Horvath Trade Holding Kft
Kemikál Zrt
Kemobil Zrt
Klorid ZRt
Medikémia Zrt
Nógrádi Vegyipari Zrt
Otis Bt
Raktárkészlet
Raktáron
Rendelhető
Akció
Csak az akciósak
Rendezés
ABC szerint csökkenő
ABC szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Ár szerint növekvő
Sósav háztartási (20) 1 l
Háztartási sósavHáztartási sósav 20%-osSárgás színű, szúrós szagú, maró hatású, vizzel mindenarányban elegyedő folyadék. Felhasználható: intéz-mények és háztartások részére tisztításra, vizkő men-tesítésre. A zománcozott felűletet megtámadja.
Sósav háztartási (20) 1 l
Bruttó:354 Ft
Sósav ipari (30) (Klorid) 1 l
Ipari Sósav Ipari sósav 30%-osSárgás színű, szúrós szagú, maró hatású, vizzel mindenarányban elegyedő folyadék. Felhasználható: intéz-mények és háztartások részére tisztításra, vizkő men-tesítésre. A zománcozott felűletet megtámadja.
Sósav ipari (30) (Klorid) 1 l
Bruttó:419 Ft
STOP környezetbarát jégmentesítő
STOP környezetbarát jégmentesítő
Bruttó:1 525 Ft
Stopsó 1 l
Falfelület kezelő anyagNyers, kizsaluzott beton, szikkadt habarcs és régi sókivirágzásos felületeken egyaránt alkalmazható. Jelentősen megnöveli a kezelt felület keménységét.KISZERELÉS: 1 literANYAGSZÜKSÉGLET: 0,02-0,03 liter/m2
Stopsó 1 l
Bruttó:4 585 Ft
Szalmiákszesz 0,75 l
Háztartási SzalmiákszeszAlkalmazás:Lúgos kémhatásánál fogva eltávolítja az üveg, a zománc-és a műanyag felületekről az erősen zsíros szenyezödéseket.Az ammónia tartalma révén a réz és rézötvözetekről leoldja a rézoxidot.
Szalmiákszesz 0,75 l
Bruttó:401 Ft
Trisó 0,5 kg
Trisó 0,5 kg
Bruttó:411 Ft
WD-40
WD-40 Univerzális kenő,védő,kontaktjavító és tisztítóMegszünteti a nyikorgást, korróziógátló, elősegíti a motorok elindítását,lazítja a beragadt csavarokat, megtisztítja a felületeket a ráragadt zsírtól,kátránytól.
WD-40
Bruttó:1 198 Ft-tól
<
2
>
Összesen 2 oldal