PIKTORFESTÉK - TÖRZSVÁSÁRLÓI KÁRTYA PROGRAM
Törzsvásárlói Program
Szabályzat
Extra pontok - Terméklista

Bővebben a Törzsvásárlói Programról a Működési szabályzatban olvashat. 

Piktorfesték Üzletlánc Kft.  

Törzsvásárlói Program Működési Szabályzat

A programban való részvétel feltételei

 • A programban a Piktorfesték Törzsvásárlói Programba regisztrált vásárló vehet részt. A regisztrált vásárló a Működési Szabályzatban felsorolt feltételeket és szabályokat elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti.

 • A programban a névre szóló kártya birtokosa vehet részt. A kártya tulajdonosa a Működési Szabályzatban felsorolt feltételeket és szabályokat elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti.
   
 • A Piktorfesték Törzsvásárlói Program vásárlója lehet bármely természetes személy, jogi személy vagy jogi személyiség nélküli gazdasági társaság, aki/amely elfogadja a Program szabályait és minimum bruttó 10 000 Ft értékben vásárol. Kivéve: a Piktorfesték Üzletlánc Kft. alkalmazottait, azok hozzátartozóit, azon gazdasági társaságokat, amely(ek)ben a Piktorfesték Üzletlánc Kft., vagy a Piktorfesték Üzletlánc Kft. valamely tulajdonosa részesedéssel rendelkezik, valamint a Piktorfesték Üzletlánc Kft. nagykereskedelmi partnereit.

 • Amennyiben a vásárló a jelen Működési Szabályzatban foglaltakat bármilyen módon megsérti, ezzel olyan szerződésszegést követ el, ami a már kiadott Piktorfesték Törzsvásárlói kártya letiltását – így a Programból való kizárást – valamint a pontok eltörlését eredményezi.

  A Piktorfesték Törzsvásárlói kártya

 

 • A vásárló a Törzsvásárlói kártyáját a bruttó 10 000 Ft értékű vásárlás elérése után (kiegyenlített számlák szerint) igényelheti. A kártyát az igényléstől számított 45 napon belül kaphatja meg postán, illetve veheti át a Piktorfesték Üzletlánc Kft. üzletében. A törzsvásárlói kedvezmény mértéke lakossági vásárlók esetében 8%., adószámmal rendelkező vásárlók esetében 10%. A kedvezmény igénybevétele és a pontok gyűjtése a regisztrációt követően kezdődhet.

 • A kártya névre szól. Minden vásárlónak csak egy kártyája lehet. 
 • A Piktorfesték Törzsvásárlói kártya a Piktorfesték Üzletlánc Kft. tulajdona. 
 • A Törzsvásárlói kártya nem hitelkártya és nem fizetőeszköz.

  Elveszített, megsérült, ellopott kártyák

 • Ha a Törzsvásárlói kártya elveszett, megsérült, vagy ellopták, a vásárló köteles értesíteni a Piktorfesték Üzletlánc Kft. azon egységét, ahol a kártyát igényelte, illetve kapta. Az értesítéskor közölni kell a vásárló nevét, címét és a kártya sorszámát. A kártya cseréjét minden esetben biztosítjuk.

 • A Piktorfesték Üzletlánc Kft. a kártya elvesztéséből eredő esetleges károkért sem az értesítést megelőzően, sem azt követően nem vállal felelősséget.

 Törzsvásárlói pontok gyűjtése

 • Törzsvásárlói pontokat a Piktorfesték Üzletlánc Kft. valamennyi üzletében lehet szerezni. A pontok gyűjtését a regisztrációt követően lehet megkezdeni.

 • A pontok jóváírása közvetlenül a vásárlás után történik meg. Kizárólag a vásárló tényleges, fizetési határidőn belül kifizetett vásárlása szolgálhat a szerzett pontok alapjául.

 • Minden bruttó 100 Ft után 1 pontot írunk jóvá kifizetett vásárlása során.

 • Törzsvásárlói Program keretén belül egyes termékek vásárlása során extra pontok is gyűjthetőek. A termékek és a kapcsolódó pontok eseti promóciókhoz köthetően kerülnek meghatározásra. Az aktuális termékek és pontok listájáról az üzletekben, valamint a weboldalunkon informálódhat. A termékek körét és a pontok értékét a Piktorfesték Üzletlánc Kft. szabadon határozza el, továbbá a változtatás jogát fenntartja.

 A Törzsvásárlói pontok beváltása

 • A pontok beváltása a számla végösszegénél történik. A beváltásnál 1 pont = br. 1 Ft kedvezményt jelent, a rendelkezésre álló pontokat teljesen, vagy részben be tudja váltani kedvezményre. A vásárlás teljes összege levásárolható a pontokkal is.

 • A pontok készpénzre nem válthatóak át.

 

A Piktorfesték Törzsvásárlói Program megszüntetése

 

 • A program befejezését a Piktorfesték Üzletlánc Kft. a megfelelő értesítés mellett szabadon határozza el.

 • A program befejezéséről szóló értesítést a Piktorfesték Üzletlánc Kft. – a befejezést megelőzően legalább 60 nappal – valamennyi pontkibocsátó helyen jól látható módon kifüggeszti. Az értesítés tartalmazza a megszűnés részletes feltételeit és a pontok beváltásának határidejét.

 • A 60 napos megszűnési időszak letelte után Piktor Pont már nem gyűjthető.

 

 A Működési Szabályzat módosítása

A Piktorfesték Üzletlánc Kft. a Működési Szabályzat változtatásának, kiegészítésének a jogát fenntartja. A Működési Szabályzat esetleges változásairól, kiegészítéseiről a Piktorfesték Üzletlánc Kft. a vásárlókat az alábbi módon értesíti: a Működési Szabályzat kinyomtatott, aktuális verziója a Piktorfesték Üzletlánc Kft. üzleteiben kerül kifüggesztésre.

 

Budapest, 2023. március 6.

 

Szabó József Gábor

ügyvezető igazgató