TRINÁT MESTERTAPASZ 0.5L
A képek csak illusztrációk!
Figyelem! A monitoron megjelenő színek eltérhetnek a valóságostól!
TRINÁT MESTERTAPASZ 0.5L
Gyártó: PPG Trilak
RAKTÁRON
Bruttó:4 822 Ft
Nettó:3 797 Ft + Áfa
Választható kiszerelések:
0.5 l
0.2 l
1 l
darab
KOSÁRBA
Rövid leírás: Felület kiegyenlító tapasz. Kül- és beltéren egyaránt alkalmas fa- és fémfelületek felületi egyenetlenségeinek kitöltésére.Könnyen, simán hordható fel. Igen gyorsan szárad. A megszáradt késtapasz tömör, vízálló, kemény, megfelelő rugalmasságú, könnyen csiszolható.
Választék: 125 ml-es és 350 g-os tubusban, ill. 0,5, 1 és 2,5 l-es fémdobozban kapható.Biztonsági adatlapok
TERMÉKLEÍRÁS
ÉRTÉKELÉS
KÉPEK
HASONLÓ TERMÉKEK
Alkalmazási terület: Kül- és beltéren egyaránt alkalmas fa- és fémfelületek felületi egyenetlenségeinek kitöltésére.Könnyen, simán hordható fel. Igen gyorsan szárad. A megszáradt késtapasz tömör, vízálló, kemény, megfelelő rugalmasságú, könnyen csiszolható.
Választék: 125 ml-es és 350 g-os tubusban, ill. 0,5, 1 és 2,5 l-es fémdobozban kapható.
Felhasználási mód: A fafelületeket tapaszolás előtt célszerű enyhén, szárazon megcsiszolni. Kültéri vagy nedvességnek kitett helyeken Lazurán Univerzális Faanyagvédőszer/Lignoprot Megelőző Faanyagvédőszerrel vagy Lazurán Oldószermentes Faanyagvédőszer/Lignolit Komplex Faanyagvédőszerrel kell átitatni, a fafelület megmaradt szívóképességét Lazurán Félolaj beeresztő és pórustömítő/Félolaj beeresztő és pórustömítővel vagy Lazurán Lenolajkence beeresztő és pórustömítő/Lenolajkence beeresztő és pórustömítővel lehet pórustömíteni. Beltéri helyeken elegendő a Lazurán Félolaj beeresztő és pórustömítő/Félolaj beeresztő és pórustömítővel vagy Lazurán Lenolajkence beeresztő és pórustömítő/Lenolajkence beeresztő és pórustömítővel történő beeresztés. A felület teljes száradása után hordható fel a Trinát metertapasz kenőkéssel, kb. 0,2 mm-es rétegvastagságban.
A levegőn (23 °C-on) gyorsan száradó tapasz 2 óra elteltével már könnyen csiszolható. Ezután az alapozó festés következik Trinát univerzális alapozóval, vagy Trinát Mesteralapozóval. A megcsiszolt és portalanított felület Trinát zománcokkal vagy Praktik festékkel közvetlenül csiszolás után, Nitrozománccal 6 óra elteltével vonható át.
Fémfelületet rozsdamentesítés, csiszolás, portalanítás és zsírtalanítás után Trinát korróziógátló alapozóval kell alapozni. Ezután lehet a felületi egyenetlenségeket Trinát Metertapasszal kiegyenlíteni. A tapaszolt felületet Trinát univerzális alapozóval, vagy Trinát Mesteralapozóval kell alapozni. A megcsiszolt és portalanított felület Trinát magasfényű zománcfestékkel, Trinát selyemfényű zománcfestékkel vagy Trinát matt festékkel közvetlenül csiszolás után, Nitrozománccal 6 óra elteltével vonható át.
A termékhez nincs vevői értékelés.
A termékhez nincsenek további képek.