PANTONE 2024 ÉV SZÍNE

Bemutatjuk a 2024-es év Pantone színét: PANTONE 13-1023 Peach Fuzz.

Egy bársonyosan szelíd barack, melynek mindent átölelő lelke gazdagítja az elmét, a testet és a szívet. Meleg és otthonos árnyalat, amely a gyengédség érzését hozza, és a törődés és megosztás, a közösség és az együttműködés üzenetét kommunikálja.

Csaknem egy éves kutatás alatt a Pantone elemzi a művészet, a divat, a dizájn és az ezeken kívül is rendszeresen előforduló kulcsszíneket, hogy megtalálja azt az árnyalatot, amely nem csak a jelenlegi korszellem, hanem a következő év hangulatát, vezető vonalát is megadja. A Pantone szerint „költői, romantikus, és vintázs hangulatú” a Peach Fuzz, mely annak köszönhető, hogy a múltat tükrözi, miközben kortárs hangulatot idéz.

Nézzük meg, hogyan illeszthetjük be otthonunkba a 2024-as év színét.

A Peach Fuzz árnyalat egy könnyű, gyümölcsös tónus, amely békét és nyugalmat varázsol, meleg légkört teremt, és arra hívogat, hogy fogadd el ápoló hatását.

 „Sok zűrzavaron megyünk keresztül az életünkben, éppen ezért szükségünk van egy olyan színre, amely feltölti a lelkünket – nyilatkozta a Pantone színspecialistája, Leatrice Eisman hozzátéve: az őszibarackszín egy meleg, kellemes, hangulatos árnyalat, ami bárkinek kézzelfogható. Ez utóbbi különösen fontos azért, hogy alkalmazni tudjuk, és beilleszthessük a mindennapi életünkbe, beleértve akár az otthonunkat is.”

A szakértők szerint a Peach Fuzz lehet az a szín, amely egy kis csendet, egy kis nyugalmat és egy kis felüdülést hoz nekünk az elmúlt évek megpróbáltatásai után.