MEGÚJUL A CELLKOLOR-TERMÉKCSALÁD

A Poli-Farbe adta hírül, hogy megújítják a Cellkolor-termékcsaládot, melyet 2001-ben hívtak életre és azóta is az egyik legnépszerűbb és legmegbízhatóbb terméke a festékgyárnak. A Cellkolor zománcfestékek idén új, figyelemfelkeltő és modern megjelenéssel kerülnek a polcokra, a termékcsalád újdonságai között pedig egy rég várt terméket is üdvözölhetünk, a radiátorzománcot.

Zománcfesték fa- és fémfelületekre

Új formulával jelentkezik a Cellkolor oldószeres zománcfesték, amely fa- és fa eredetű felületek dekoratív és védő festéséhez alkalmazható: kül- és beltéri ablakokhoz, ajtókhoz, bútorokhoz, valamint fém kapukhoz, kerítésekhez stb. ajánlott. A tökéletes fedése és kiváló tapadása mellett, ellenáll a mechanikus és az időjárási hatásoknak, valamint a fertőtlenítőszereknek. Nehezen gyulladó bevonatréteget képez, és élénk, tartós színeket biztosít. A termék magasfényű és matt fényességben érhető el.

 

Univerzális korróziógátló alapozó

Kül- és beltéri acél- és vaselemek alapozására alkalmazható a korrózió elleni védelem céljából, valamint fafelületek alapozójaként használható. A termék megfelelően előkészíti a felületet a Poli-Farbe Cellkolor zománcfestékek előtt. Cellkolor univerzális korróziógátló alapozó és a Cellkolor zománcfesték komplett és megbízható rendszert biztosít a felhasználók számára. Az alapozó amellett, hogy gyorsan szárad és kiválóan tapad a felületre, korrózió elleni védelmet nyújt, és növeli fedőréteg tartósságát! Kül- és beltéri acél- és vaselemek alapozására alkalmazható a korrózió elleni védelem céljából, valamint fafelületek alapozójaként is használható.