KÖZÖSSÉGI MÉDIÁK

Közösségi médiák

A közösségi média egy rendkívül dinamikusan fejlődő online tér, amit egy cégnek sem lenne szabad kihagyni.

Lehet nem szeretni vagy tudomást nem venni róla, de ettől még nagyon is létezik és az emberek többsége igenis használja nap mint nap.

Nézzük meg kik a legnépszerűbb szereplői ennek az online világnak!

  Facebook!

A 2004 évben alapított közösségi oldal, talán a legismertebb és a legtöbb felhasználóval rendelkezik. A felhasználók általában képek, linkek, gondolatok megosztására használják, ugyanakkor a vállalatok számára is hasznos eszköz.

A mi Facebook oldalunk :)

Érdemes csatlakozni hozzánk:

  • mert csak ezen a felületen vannak nyereményjátékok
  • néha egyedi vásárlási kuponok
  • sok szakmai tartalom
  • kis videó filmek 1-1 témára .......

Instagram

2010 évben jött létre ez az elsősorban mobil eszköz alapú alkalmazás, melyet a Facebook 2012 évben felvásárolt a rossznyelvek szerint azért, mert meglátta benne a vetélytársat. Elsősorban képmegosztásra specializálódott, alkalmazás, telefonunk, vagy tabletünk képgalériájából képeket, illetve videókat tölthetünk fel. A képeket gyorsan és könnyen szerkeszthetjük is feltöltés előtt. Profilunk olyan, mint egy fotóalbum :)

A mi fotóalbumunk az Instagrammon.

YouTube

2005 évben alapították ezt a nyilvános videómegosztó webhelyet, itt a felhasználók videókat tölthetnek fel és nézhetnek meg. Idővel a világ második legnagyobb keresőmotorjává nőtte ki magát. A videós tartalmak egyre népszerűbbek és a YouTube segít a tartalom gyors megtalálásában. Feliratkozhatunk kedvenceink csatornájára és így rögtön értesülünk, ha új videó kerül fel.

A mi YouTube csatornánkra itt iratkozhatsz fel!