BÚTOROK JAVÍTÁSA OTTHON BORÓKA FOLYÉKONY FÁVAL

Újítsd fel házilag! 

A Boróka folyékony fa kiválóan alkalmas sérült fa felületek javítására, kisebb mélyedések, nagyobb karcolások eltüntetésére. Többféle színben kapható és festhető is, így minden fa alapanyagú berendezési és használati tárgyhoz alkalmazható. Könnyen kezelhető, így a házilag bútorfelújítást tervezők számára elengedhetetlen segítőtárs!

Kisebb munkákra

Ma már egyre többen tudják, hogy az igazán környezettudatos életmód nem azt jelenti, hogy lemondunk minden szépségről és kényelemről, hanem azt, hogy használati tárgyainkat sokáig megtartjuk, vigyázunk rájuk és szükség esetén megjavítjuk vagy megjavíttatjuk azokat. Így valóban takarékosan bánhatunk bolygónk erőforrásaival és ezzel együtt pénztárcánkat is kíméljük

Sok feladat van, amit profira kell bízni, de akadnak olyan apróbb javítások, amit némi kézügyességgel és megfelelő alapanyagok alkalmazásával mi magunk is meg tudunk oldani. Ilyen a bútorok, ajtófélfák kisebb sérüléseinek javítása is, amihez elsősorban fatapaszra, folyékony fára van szükségünk, ez tölti ki a hiányzó részeket. 

Mi kell még

A Boróka folyékony fa alkalmazása gyerekjáték. Szagtalan, gyorsan száradó anyag, amit egy spakli segítségével könnyen juttathatunk a fán lévő lyukba vagy repedésbe. Hogy tartós eredményt érjünk el a kezelendő felületet, legyen szó kültéri vagy beltéri alkalmazásról, töröljük szárazra, portalanra. Érdemes fakonzerválóval előkezelni a sérült részt, majd jöhet a folyékony fa. Használat előtt keverjük fel a Boróka fatapaszt, majd spaklival simítsuk a hibás részbe. Gyorsan szárad, ez azt jelenti, hogy fél milliméter vastagságban felvitt folyékony fának 1-2 órára van szüksége, hogy megkeményedjen. Ezután lehet csiszolni és festeni is, ha szükséges. 

Miért a Boróka?

Azért ajánljuk ezt a fatapaszt, mert szagtalan, így akár a szobában is dolgozhatunk vele, ami ebben a hideg, párás időben nagy előnyt jelent. Szintén komoly érv a folyékony fa mellett, hogy több színben (mahagóni, fehér, zöld, stb.) elérhető, a különböző színű Boróka típusú fatapasztok egymással összekeverhetőek, így akár festés nélkül is csodás eredményt érhetünk el. 

Mire használható?

Asztallapok sérüléseit jól kezelhetjük vele, de régi bútorok kisebb repedéseit is tökéletesen el lehet fedni a segítségével. Kültéren is alkalmazható ez a folyékony fa, így a kerti bútorok vagy erkély korlátok hibáit is ki lehet javítani a fent leírt módon, könnyen, gyorsan, házilag.