2023-AS ÉV SZÍNE

Ismét nyilvánosságra került a 2023-as év Pantone színe: a Viva Magenta.

Bíborvörös árnyalat, amely egyensúlyt teremt a meleg és a hideg között, asszertív, de nem agresszív szín.
Ismerje meg Ön is, hiszen hamarosan nem csak lakberendezésben, hanem ruhaboltokban, irodaszerekben vagy sminkben is találkozhatunk vele.

A cég saját szavaival élve a PANTONE 18-1750 Viva Magenta:

Élénken és lendületesen vibrál. Ez egy természetben gyökerező árnyalat, amely a vörös családból származik, és az erő új jelét fejezi ki. Bátor és merész, lüktető szín, melynek teltsége optimizmusra és örömre ad okot.
Erőteljes és erőt adó, élénk vörös, amely féktelen kísérletezésre és önkifejezésre ösztönöz.

A Viva Magenta ugyanazzal a lázadó lélekkel fogad mindenkit. Ez egy merész, szellemes és mindent magába foglaló szín.

A technológia ezen korszakában ihletet merítünk a természetből és a valóságból.
A Viva Magenta a vörös családból származik, és a bíbortetű vörös színe ihlette, amely a természetes festékcsalád egyik legértékesebb színezéke, valamint az egyik legerősebb és legfényesebb, amit a világ ismer. A természet erőit megidézve a Viva Magenta felpörgeti szellemünket, segít építeni belső erőnket.

A dinamizmust sugárzó PANTONE 18-1750 Viva Magenta egy átalakuló vörös árnyalat, amely képes előremozdítani a dizájnt egy pozitívabb jövő megteremtése érdekében.

Nézzük meg, hogyan illeszthetjük be otthonunkba a 2023-as év színét.

A Viva Magentával való díszítés merésznek és kockázatosnak tűnhet, de ahogy mindig mondjuk, minden a használat mértékétől függ.
Használható úgy, hogy egy-két szoba egy-két részletére felvisszük, vagy a teljess falakat festjük vele. Minden azon múlik, hogy milyen hatást szeretnénk létrehozni, és hogy mi tetszik nekünk.
Mivel nagyon élénk és feltűnő szín, kombinálható feketével is, hogy drámai legyen, de lágy színekkel is, hogy kicsit megédesítse azt.

Érdekesség:

Vessen egy pillantást az összes Pantone színre az elmúlt évekből:

https://www.pantone.com/