MAPEI MAPETHERM RAGASZTÓTAPASZ 25KG
A képek csak illusztrációk!
Figyelem! A monitoron megjelenő színek eltérhetnek a valóságostól!
MAPEI MAPETHERM RAGASZTÓTAPASZ 25KG
RAKTÁRONPostai úton nem szállítható termék!
Bruttó:4 157 Ft
Nettó:3 273 Ft + Áfa
Választható kiszerelések:
25 kg
darab
KOSÁRBA
Rövid leírás: Ez a kiváló termék tulajdonképpen egy egykomponensű, cementkötésű habarcs, amely hőszigetelő táblák és hőszigetelő védőrendszerek ragasztására és simítására alkalmas.
Fantasztikus tulajdonsága, hogy szinte bármilyen anyagból készült (parafa, ásványgyapot, extrudált vagy habosított polisztriol) hőszigetelési táblát képes felragasztani a ház közvetlen falazatára, vakolatára vagy akár betonfalára, mennyezetére is.Biztonsági adatlapok
TERMÉKLEÍRÁS
ÉRTÉKELÉS
KÉPEK
HASONLÓ TERMÉKEK
Ez a kiváló termék tulajdonképpen egy egykomponensű, cementkötésű habarcs, amely hőszigetelő táblák és hőszigetelő védőrendszerek ragasztására és simítására alkalmas.
Fantasztikus tulajdonsága, hogy szinte bármilyen anyagból készült (parafa, ásványgyapot, extrudált vagy habosított polisztriol) hőszigetelési táblát képes felragasztani a ház közvetlen falazatára, vakolatára vagy akár betonfalára, mennyezetére is.
A Mapetherm Ragasztótapasz tehát tulajdonképpen a mesteremberek “pillanatragasztója”, amellyel csodás és letisztult eredményt lehet elérni a munka végeztével.

Legfőbb jellemzői által kiemelkedik versenytársai közül. Lássuk melyek ezek:

Alacsony viszkozitású, ezáltal rendkívül könnyen bedolgozható anyaggá válik
Nagymértékben állékony (tixotróp). Tehát függőleges felületen is alkalmazható, megereszkedés vagy akár a nagyméretű szigetelőtáblák megcsúszása nélkül.
Minden aljzatra kitűnően tapad.
Észrevehető zsugorodás nélkül szilárdul meg.

Anyagszükséglet

hőszigetelő táblák felragasztásához: 2-3,5 kg/m2;
simításra: 4-6 kg/m2.
A termékhez nincs vevői értékelés.
A termékhez nincsenek további képek.