BETONLAKK 1L
A képek csak illusztrációk!
Figyelem! A monitoron megjelenő színek eltérhetnek a valóságostól!
BETONLAKK 1L
Gyártó: Kemikál Zrt
RAKTÁRON
Bruttó:5 827 Ft
Nettó:4 588 Ft + Áfa
Választható kiszerelések:
1 l
4 l
darab
KOSÁRBA
Rövid leírás: Raktárak, csarnokok, garázsok betonfelületeinek impregnálására, fafelületek kopásállóságának javítására.Biztonsági adatlapok
TERMÉKLEÍRÁS
ÉRTÉKELÉS
KÉPEK
HASONLÓ TERMÉKEK
A Betonlakk akrilgyanta alapú, vizes bázisú építőipari lakk. Fényes, jól tisztítható, korrózióvédő bevonatot ad. Benzin, olaj- és sózásálló, gyorsan száradó és keményedő filmet képez. Víz- és időjárásálló, koptató igénybevétellel szemben is ellenállóbb felületet biztosít. Jól tapad a legkülönbözőbb építőipari felületeken: pl. beton, betonyp, azbesztcement, cement és műgyanta kötőanyagú bevonatok, fa stb.
•Raktárak, csarnokok, garázsok beton felületeinek impregnálása, pormentesítése
•Padlodur és hasonló hézagmentes ipari padlók átvonása (vegyszerállóság, tisztíthatóság, felületi fényesség javítása)
•Előnyösen alkalmazható fafelületek kopásállóságának, időjárás állóságának és megjelenésének javítására is
A megtisztított felületre a lakkot tetszőleges rétegszámban (de minimum két rétegben), ecsettel, hengerrel vagy szórással hordjuk fel. A száraz, szívóképes felületet célszerű kevés vízzel előnedvesíteni.
Az alap és a levegő hőmérséklete munkavégzés közben és az azt követő, legalább 1 órán belül +6 és +40 °C között legyen.
A megtisztított felületre a lakkot tetszőleges rétegszámban (de minimum két rétegben), ecsettel, hengerrel vagy szórással hordjuk fel. Szívóképes felületek impregnálásakor – beton, cementkötésű felületek – az első réteget 10-15% vízzel hígítva célszerű felhordani. A munkaeszközök száradás előtt vízzel tisztíthatók.
Anyagszükséglet: 0,10-0,25 kg/m2
A bevonat élettartamát a felhordott anyagmennyiség és az igénybevétel mértéke határozza meg, de szükség esetén egyszerűen, felmosás utáni egyszeri átkenéssel a lakkréteg felújítható.
A termékhez nincs vevői értékelés.
A termékhez nincsenek további képek.