THERMOTEK MODAKRIL KOLOR HOMLOKZATFESTÉK 15L FEHÉR
A képek csak illusztrációk!
Figyelem! A monitoron megjelenő színek eltérhetnek a valóságostól!
THERMOTEK MODAKRIL KOLOR HOMLOKZATFESTÉK 15L FEHÉR
Gyártó: PPG Trilak
RAKTÁRONPostai úton nem szállítható termék!
Bruttó:54 329 Ft
Nettó:42 779 Ft + Áfa
Választható kiszerelések:
15 l
5 l
Választható színek:
darab
KOSÁRBA
Rövid leírás: Kiváló időjárásállóságú, páraáteresztő bevonat, a fal természetes szellőzését nem gátolja, kiválóan elfedi a kisebb felületi egyenetlenségeket.Biztonsági adatlapok
TERMÉKLEÍRÁS
ÉRTÉKELÉS
KÉPEK
HASONLÓ TERMÉKEK
Az alkalmazás feltételei:

Az alapfelület előkészítése:

A festendő felület legyen száraz, hordképes, egyenletes szívóképességű, megfelelően alapozott. A porló, leváló részeket el kell távolítani és az adott alapfelületnek megfelelően kijavítani. A vakolat minősége legyen min. vH 10. Homlokzati felületek glettelését nem javasoljuk, mivel a glettanyagok hosszú távú tartóssága homlokzatfelületeken kétséges.Új, vakolt vagy beton felületek:

Alapozáshoz a HÉRA falfix használatát javasoljuk a termékismertetőben leírt módon.Régi, már diszperziós festékkel festett felületek:

Portalanítsuk a felületet, távolítsuk el a porló, leváló felületrészeket, javítsuk ki az esetlegesen meghibásodott vakolatot lehetőleg a vakolat anyagával azonos anyaggal, majd a régi bevonat szívóképességének megfelelő hígítással alapozzunk HÉRA falfix alapozóval.Megjegyzés:

Az anyagszükséglet függ többek között a felhordás módjától és a felülettől. A megadott értékek csak tájékoztató jellegűek. Az anyagszükséglet pontos értékét adott esetben a bevonandó falfelületen kell meghatározni. A megfelelő tartósság és védelem eléréséhez a felületre szükséges a fentebb megadott anyagmennyiséget felhordani. Továbbá, a javasolt rétegfelépítések minden esetben a legjobb tudásunk szerinti ajánlások, és nem mentesítik a felhasználót az adott festendő felület vizsgálatától. A termék alkalmazási tulajdonságait nagymértékben befolyásolhatják a felhasználás körülményei és az alapfelület minősége. A javasolttól eltérő alkalmazásból, a festék szakmai ismeretek hiányából adódó hibákért nem áll módunkban felelősséget vállalni.A feldolgozás hőmérséklete:

Ne alkalmazzuk a terméket +5°C alatti hőmérsékleten, amin a levegő, az anyag és az alapfelület hőmérsékletére egyaránt értendő.


A terméket +5°C és + 30°C közötti fedett raktárban kell tárolni. Tűző naptól, fagytól védeni kell.
A termékhez nincs vevői értékelés.
A termékhez nincsenek további képek.