RO-75 ROZSDAOLDÓ 0.5L
A képek csak illusztrációk!
Figyelem! A monitoron megjelenő színek eltérhetnek a valóságostól!
RO-75 ROZSDAOLDÓ 0.5L
Gyártó: Ferrokémia Vegyipari Szövetkezet
RAKTÁRON
Bruttó:1 160 Ft
Nettó:913 Ft + Áfa
Választható kiszerelések:
0.5 l
1 l
darab
KOSÁRBA
Rövid leírás: Fém felületeken (öntöttvas-, acél-, gépek, szerelvények, idomok stb.)lévő rozsdaréteget eltávolítja, zsírtalanít, tisztít.Biztonsági adatlapok
TERMÉKLEÍRÁS
ÉRTÉKELÉS
KÉPEK
HASONLÓ TERMÉKEK
Alkalmazási terület:
Fém felületeken (öntöttvas-, acél-, gépek, szerelvények, idomok stb.)lévő rozsdaréteget eltávolítja, zsírtalanít, tisztít. A fémet a felületén keletkező foszfátréteg passziválja, megvédi a további korróziótól. A vízkövet is oldja.

Felhasználás:
A rozsda eltávolítása történhet fürdetéssel vagy ecseteléssel. A kezelés előtt célszerű a laza összefüggő rozsdaréteget mechanikus úton eltávolítani.
A fürdetésre használt tartály anyaga lehet saválló acél, műanyag, üveg. A kezelendő tárgyat a folyadék lepje el. A rozsda vastagsága és a fürdő hőmérséklete határozza meg a kezelési időt. Ecseteléssel közvetlenül a tisztítandó felületre vigyük fel a szert. A felhordást mindaddig folyamatosan végezzük, amíg a tiszta fém felület nem látható. Megszáradása után acélszürke vagy fehér foszfátréteg látható. Amennyiben a kezelt felület festésre kerül, úgy a száradás után keletkezett fehér bevonatot célszerű eltávolítani (pl. ruhával vagy más eszközzel), mert ellenkező esetben a festés után matt felületet kapunk.

Szín: kék, átlátszó
Szag: jellegzetes
Halmazállapot: folyadék
Sűrűség: 1050 – 1150 kg/m3
Savtartalom: 18-19 tömeg %
A termékhez nincs vevői értékelés.
A termékhez nincsenek további képek.