PÁLMA LEMOSÓ 1000ML
A képek csak illusztrációk!
Figyelem! A monitoron megjelenő színek eltérhetnek a valóságostól!
PÁLMA LEMOSÓ 1000ML
Gyártó: Henkel
RENDELHETŐPostai úton nem szállítható termék!
Bruttó:7 840 Ft
Nettó:6 173 Ft + Áfa
Választható kiszerelések:
1000 ml
darab
KOSÁRBA
Rövid leírás: Fémfelületek zsírtalanítására és felesleges, még meg nem kötött oldószeres ragasztó eltávolítására.Biztonsági adatlapok
TERMÉKLEÍRÁS
ÉRTÉKELÉS
KÉPEK
HASONLÓ TERMÉKEK
Kiváló minőségű hígítószer a besűrűsödött oldószeres ragasztókhoz (Pattex Palmatex, Pattex Palmafix stb.). Alkalmas a fémfelületek zsírtalanítására, valamint a felesleges, még meg nem kötött oldószeres ragasztó eltávolítására a felületekről és a szerszámokról.
Polikloroprén alapú ragasztóanyagok hígítására és tisztítására, valamint ragasztóanyaggal szennyezett munkaeszközök és felületek tisztítására.
A termék kinyitásakor a biztonsági kupakot két oldalon a jelölés szerint nyomja meg és úgy forgassa el. A Palma Lemosó és hígító ragasztóanyagok hígítására történô alkalmazása esetén csak kis részletekben adagolható.
A ragasztóanyagokhoz történô minden egyes kis hígítórészlet adagolása után az oldószert és a ragasztóanyagot alaposan össze kell keverni.
Felületek tisztítása és zsírtalanítása esetén a letisztított felületre csak az oldószer teljes elpárolgása után vihetô fel a ragasztóanyag.
Ez a hômérséklettôl, a légáramlástól, valamint a felülettôl függôen kb. 20–30 perc.
A termékhez nincs vevői értékelés.
A termékhez nincsenek további képek.