NITROHÍGÍTÓ (NEK) 1L
A képek csak illusztrációk!
Figyelem! A monitoron megjelenő színek eltérhetnek a valóságostól!
NITROHÍGÍTÓ (NEK) 1L
Gyártó: Nógrádi Vegyipari Zrt
RAKTÁRONPostai úton nem szállítható termék!
Bruttó:1 427 Ft
Nettó:1 124 Ft + Áfa
Választható kiszerelések:
1 l
0.5 l
0.9 l
19 l
5 l
darab
KOSÁRBA
Rövid leírás: Cellulóz-nitrát alapú lakkok és festékek felhordási konzisztenciájának beállítására, zsírtalanításra.Biztonsági adatlapok
TERMÉKLEÍRÁS
ÉRTÉKELÉS
KÉPEK
HASONLÓ TERMÉKEK
Elsősorban cellulóz-nitrát alapú lakkok és festékek felhordási konzisztenciájának beállítására alkalmazható. Hatékony zsíroldó tulajdonsága miatt zsírtalanításra, tisztításra és felület előkészítésre is kiváló. Az alacsony forráspontú anyagok magasabb aránya miatt gyors párolgású, a Nitrohígító-val kevert festékek gyorsabban száradnak.
A Nitrohígító-t a kívánt konzisztencia beállításhoz a szükséges mennyiségben kell a megfelelő festékfajtához hozzákeverni. Szórással történő felhordáshoz általában több, ecseteléssel, hengerléssel történő felhordáshoz pedig kevesebb hígító szükséges.
A Nitrohígító használható zsírtalanításra, különféle festőszerszámok elmosására, festék-elcsepegések eltávolítására. Javasolt a festés után kevés hígítót önteni a maradék festék tetejére a doboz visszazárása előtt. Zsírtalanításra használható ecseteléssel vagy mártással. Szitakeretek tisztítására is kiválóan használható!
KISZERELÉSEK 0,9 l ; 1 l ; 5 l ; 10 l ; 19 l.
A termékhez nincs vevői értékelés.
A termékhez nincsenek további képek.