THERMOTEK VÉKONYVAKOLAT DÖRZSÖLT 25KG
A képek csak illusztrációk!
Figyelem! A monitoron megjelenő színek eltérhetnek a valóságostól!
THERMOTEK VÉKONYVAKOLAT DÖRZSÖLT 25KG
Gyártó: PPG Trilak
RAKTÁRONPostai úton nem szállítható termék!
Bruttó:19 047 Ft
Nettó:14 998 Ft + Áfa
Választható kiszerelések:
25 kg
darab
KOSÁRBA
Rövid leírás: Hőszigetelő rendszer befejező, nemesvakolathoz hasonló megjelenésű igen tartós felületet biztosító anyaga.Biztonsági adatlapok
TERMÉKLEÍRÁS
ÉRTÉKELÉS
KÉPEK
HASONLÓ TERMÉKEK
Alkalmazási terület: A THERMOTEK VÍZLEPERGETŐ VÉKONYVAKOLAT hőszigetelő rendszer befejező, nemesvakolathoz hasonló megjelenésű, víz- és fényálló, igen tartós felületet biztosító anyaga. Tovább növeli a rendszer mechanikai szilárdságát. Használható önmagában is vakolt felületek díszítő bevonására. A TRILAK 240-es és 340-es homlokzatfesték színkártya színárnyalataiban és egyéb színekben is készül.
A szín megválasztásánál ügyelni kell arra, hogy a sötétebb színek a napsugarak hatására jobban felmelegednek, és feszültségek keletkeznek a rendszerben, emiatt a lehetőség szerint világosabb színárnyalatú vakolat alkalmazása javasolt. A vakolat felületi kiképzése befolyásolhatja a szín megítélését ezért célszerű próbabevonat alapján dönteni.
Felhasználási mód: Felület előkészítés: Az üvegszövettel kombinált Thermotek extra erős ragasztó és simítótapasz/Thermotek por alapú ragasztó és simítótapasz-standard minőség és simítótapasz vagy Thermotek üvegháló beágyazó és símítótapasz/Thermotek simítótapasz teljes átkeményedése után használható. A Thermotek Kolor vízlepergető vékonyvakolat kapart struktúra/Thermotek kapart vékonyvakolat (kratzputz) felhordása előtt Thermotek Kolor alapozó használata javasolt.
Felhasználás: Thermotek Kolor vízlepergető vékonyvakolat kapart struktúra/Thermotek kapart vékonyvakolat (kratzputz) az igényelt színben az átkeményedett tapaszrétegre ProGold rozsdamentes acélsimítóval (00949517) hordható fel. A felhordott vakolat száradása előtt ProGold PVC-ből készült simítóval (00949518) kell körkörös mozgással átdörzsölni vagy az 1 mm-es szemcseméretű változat esetén közepes szőrű festőhengerrel átgurítani. Ez esetben igen esztétikus megjelenésű, nemesvakolathoz hasonló, szemcsés szerkezetű felület nyerhető.
A Thermotek Kolor vízlepergető vékonyvakolat kapart struktúra/Thermotek kapart vékonyvakolat (kratzputz) +5°C-tól +30°C-ig terjedő levegő- és tárgyhőmérséklet mellett hordható fel. Tűző napon nem szabad a felhordást végezni, mert a gyorsabb száradás esetenként rosszabb tapadáshoz vezethet. Ugyancsak nem célszerű erősen borult vagy rendkívül párás időben végezni a felhordást.
Az egybefüggő, egyszerre látszó felületekre célszerű azonos gyártási dátumú terméket felvinni.
A termékhez nincs vevői értékelés.
A termékhez nincsenek további képek.