POLI-FARBE POLICOLOR NEMESVAKOLAT KAPART FEHÉR 25KG FEHÉR
A képek csak illusztrációk!
Figyelem! A monitoron megjelenő színek eltérhetnek a valóságostól!
POLI-FARBE POLICOLOR NEMESVAKOLAT KAPART FEHÉR 25KG FEHÉR
Gyártó: Poli-Farbe Kft
RAKTÁRONPostai úton nem szállítható termék!
Bruttó:18 752 Ft
Nettó:14 765 Ft + Áfa
Választható kiszerelések:
25 kg
Választható színek:
darab
KOSÁRBA
Rövid leírás: Épülethomlokzatok, falfelületek, egyéb kül- és beltéri vakolt és betonfelületek bevonására.Biztonsági adatlapok
TERMÉKLEÍRÁS
ÉRTÉKELÉS
KÉPEK
HASONLÓ TERMÉKEK
Épülethomlokzatok, falfelületek, továbbá egyéb kül- és beltéri vakolt és betonfelületek bevonására, valamint a Policolor hőszigetelő rendszer záró rétegeként a díszítő bevonat kialakítására alkalmazható.
Választék: A POLI-FARBE, NCS, COLOUR HARMONY, RAL színkártyák alapján rendelhető. 25 kg-os műanyag vödörben kapható.
Felületi megjelenés: matt, rusztikus, fehér és színes
Száradási idő: 20°C-on: kb. 24 óra
Felhordás: rozsdamentes acélsimítóval, szóróberendezéssel
Higítás: nem szükséges
Kiadósság: 1 mm-es szemcseméretnél (kapart struktúra): 1,6 kg/m2, 1,5 mm-es szemcseméretnél (kapart struktúra)
Összetétel: műanyag diszperzió, pigment, kálcium-karbonát, víz, festékadditív
Felhasználás: Simított vakolatra vékonyvakolatként való felhasználásnál a falfelületnek tisztának, száraznak kell lennie. A felületről a port és a laza, málló részeket el kell távolítani. Első rétegben Inntaler diszperziós mélyalapozót alkalmazzunk. Ezután a a tökéletes fedés biztosítására a vakolatok alá először a megfelelő színre színezett Policolor vékonyvakolat alapozó használatát javasoljuk. Majd 2-4 óra száradási idő után hordjuk fel a Policolor diszperziós nemesvakolatot. A Policolor hőszigetelő rendszer zárórétegeként történő alkalmazásnál a felületre először ragasszuk fel a polisztirol táblákat, majd hordjuk fel a ragasztóhabarcsot, ezután ágyazzuk be az üvegszövetet és fessük le a vékonyvakolat alapozóval. Erre a rétegre hordjuk fel a Policolor diszperziós homlokzati nemesvakolatot. Hőszigetelő rendszer kialakítása során sötét színű nemesvakolatot csak kis felületen alkalmazzunk, mert erős napsütés hatására a hoszigetelő rendszer túlzott felmelegedését okozhatja, ami annak élettartalmát lerövidíti. Felhasználás előtt a vakolatot alaposan fel kell keverni. A felhordást a szemcseméretnek megfelelő vastagságban végezzük rozsdamentes acélsimítóval, illetve megfelelő szóróberendezéssel. A kívánt struktúrát a még nedves vakolaton alakítsuk ki műanyag simítóval.Egybefüggő felületeken egy munkafolyamatban végezzük a vakolat felhordását, hogy ne keletkezzen munkahézag. Szükség esetén Inntaler homlokzat diszperziós falfestékkel átfesthető. Felhordani +5°C és +25°C közötti levegő-és falhőmérséklet mellett lehet. Tűző napon, esőben illetve erősen párás időben kerüljük a vakolat felhordását. Munkavégzés után a szerszámokat vízzel azonnal el kell mosni, mert a megszáradt vakolat már csak agresszív oldószerrel távolítható el.
A termékhez nincs vevői értékelés.
A termékhez nincsenek további képek.