POLI-FARBE INNTALER SZILIKÁT BELTÉRI FALFESTÉK FEHÉR 16L
A képek csak illusztrációk!
Figyelem! A monitoron megjelenő színek eltérhetnek a valóságostól!
POLI-FARBE INNTALER SZILIKÁT BELTÉRI FALFESTÉK FEHÉR 16L
Gyártó: Poli-Farbe Kft
RAKTÁRONPostai úton nem szállítható termék!
Bruttó:37 668 Ft
Nettó:29 660 Ft + Áfa
Választható kiszerelések:
16 l
2 l
4 l
8 l
darab
KOSÁRBA
Rövid leírás: Vakolatokra vagy már korábban szilikátfestékkel illetve mésszel festett falfelületekre közvetlenül felhordható.Biztonsági adatlapok
TERMÉKLEÍRÁS
ÉRTÉKELÉS
KÉPEK
HASONLÓ TERMÉKEK
Műanyag diszperzióval kombinált szilikát alapú festék, amely a diszperziós és a hagyományos szilikátfestékek előnyös tulajdonságait egyesíti.
Vakolatokra vagy már korábban szilikátfestékkel illetve mésszel festett falfelületekre közvetlenül felhordható. Gipsz- és korábban diszperziós festékkel festett felületeken ne alkalmazzuk!
2, 4, 8 és 16 literes műanyag vödörben kapható.
Az alapfelületnek szilárdnak, tisztának, száraznak, portól és olajtól mentesnek kell lennie. A régi felületekről a táskásodó, leváló részeket kaparással, csiszolással el kell távolítani, a vakolathibákat ki kell javítani. Új vakolatok festésénél, valamint az előkészített régi vakolatok megerősítésére javasoljuk az Inntaler szilikát mélyalapozó használatát. Az alapozott felületre min. 12 óra kötési idő után hordható fel az Inntaler szilikát beltéri falfesték, melyet a felhasználás előtt gondosan fel kell keverni. A festék felhordása ecseteléssel, hengerezéssel történhet 2-3 rétegben, megszakítás nélkül, a munkafelületeket jól összedolgozva. A rétegek felhordása között biztosítsuk a megfelelő - 12 óra - kötési időt. Nem lehet dolgozni magas páratartalomnál, +5°C-nál alacsonyabb fal- és léghőmérsékletnél. A termék erősen lúgos kémhatású, a festésre nem kerülő, mázolt, üveg- és egyéb felületeket a maró hatás ellen letakarással védeni kell. Az elcsöppent festéket azonnal bő vízzel le kell mosni. A termék a gyártástól számított három nap érési idő után használható. Festés után a szerszámokat vízzel azonnal el kell mosni. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.
Felületi megjelenés: matt, fehér
Száradási idő 20°C-on: 12 óra
Átfesthetőség 20°C-on: 12 óra
Felhordás: hengerezéssel, ecseteléssel
Javasolt rétegszám: 2-3 réteg
Higítás elso rétegben max. 10% vízzel, második és harmadik rétegben max. 5% vízzel.
Kiadósság: 5 m2/liter, 2 rétegben
A termékhez nincs vevői értékelés.
A termékhez nincsenek további képek.