POLI-FARBE BELTÉRI DISZPERZIÓS FAL- ÉS MENNYEZETFESTÉK 14L FEHÉR
A képek csak illusztrációk!
Figyelem! A monitoron megjelenő színek eltérhetnek a valóságostól!
POLI-FARBE BELTÉRI DISZPERZIÓS FAL- ÉS MENNYEZETFESTÉK 14L FEHÉR
Gyártó: Poli-Farbe Kft
RAKTÁRON
Bruttó:7 678 Ft
Nettó:6 046 Ft + Áfa
Választható kiszerelések:
14 l
2 l
5 l
Választható színek:
darab
KOSÁRBA
Rövid leírás: Vakolt, meszelt, vagy már festett belső falfelületekre, továbbá fűrészporos tapétára, gipszkarton felületre.Biztonsági adatlapok
TERMÉKLEÍRÁS
ÉRTÉKELÉS
KÉPEK
HASONLÓ TERMÉKEK
Korszerű, jó fedőképességű, gazdaságos felhasználású, könnyen kezelhető diszperziós falfesték. Bevonata matt, tartós, esztétikus, jó pára- és légáteresztő.
Vakolt, meszelt, vagy már más diszperziós festékkel festett belső falfelületekre, továbbá fűrészporos tapétára, gipszkarton felületre felhordható.
2, 5, 14 és 20 literes műanyag vödörben kapható.
A festendő felületeknek tisztának, száraznak, portól és olajtól mentesnek kell lennie. A táskásodó, leváló régi bevonatokat kaparással, csiszolással el kell távolítani, és a falfelületeket gletteléssel ki kell javítani. A gletteléshez ajánljuk a Poli-Farbe Corso glettgipszet. Új vakolatokon és más erősen szívó felületeken - pl. gipszkartonon, glettelt felületeken - a szívóképesség kiegyenlítésére alkalmazzunk Inntaler diszperziós mélyalapozót. A mélyalapozó száradása után kezdhetjük meg a festést a Poli-Farbe diszperziós belső fal- és mennyezetfestékkel, a festék alapos felkeverése után. A festék felhordása ecseteléssel, hengerezéssel vagy szórással történhet 2-3 rétegben. A rétegek felhordása között biztosítsuk a megfelelő - kb. 2 óra - száradási időt. Nem lehet dolgozni +5°C-nál alacsonyabb hőmérsékletű festékkel és +5°C-nál hidegebb helyiségben, beleértve a falhőmérsékletet is. A festék színezhető pasztell színre Poli-Farbe színezőpasztával, 3-5% mennyiségben, vagy Inntaler színezőfestékkel. Festés után a szerszámokat vízzel azonnal el kell mosni, mert a megszáradt festék már csak agresszív oldószerrel távolítható el. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.
Összetétel: műanyag diszperzió, titán-dioxid, kálcium-karbonát, kaolin, festékadditív, víz.
Felületi megjelenés: matt, fehér
Száradási idő 20°C-on: 2 óra
Átfesthetőség 20°C-on: 2 óra
Felhordás szórással, hengerezéssel, ecseteléssel
Javasolt rétegszám 2-3 réteg
Higítás elso rétegben max. 20% vízzel, második és harmadik rétegben 10% vízzel.
Kiadósság 5-6 m2/liter, 2 rétegben

(A köznyelv "Poli kutya" néven emlegeti ezt a terméket.)
A termékhez nincs vevői értékelés.
A termékhez nincsenek további képek.