HÉRA MÉSZFESTÉK 4L FEHÉR
A képek csak illusztrációk!
Figyelem! A monitoron megjelenő színek eltérhetnek a valóságostól!
HÉRA MÉSZFESTÉK 4L FEHÉR
Gyártó: PPG Trilak
RAKTÁRON
Bruttó:5 618 Ft
Nettó:4 424 Ft + Áfa
Választható kiszerelések:
4 l
14 l
Választható színek:
darab
KOSÁRBA
Rövid leírás: Jó fedőképességű, fehér, matt, főként mész kötőanyagú falfesték. Kiváló páraáteresztő képességű.Biztonsági adatlapok
TERMÉKLEÍRÁS
ÉRTÉKELÉS
KÉPEK
HASONLÓ TERMÉKEK
Jó fedőképességű, fehér, matt, főként mész kötőanyagú falfesték. Kiváló páraáteresztő képességű, friss mész illatot árasztó bevonatot képez, mindemellett oldószer- és biocidmentes.
Az oltott és érlelt mész hagyományos jó tulajdonságainak megtartása mellett a HÉRA mészfesték könnyebb felhordhatóságot és esztétikus megjelenést biztosít.
Vakolt, beton, és glettelt belső és külső falfelületek festésére, illetve régi és új vakolt homlokzatfelületek festésére.
Felhordás módja:Alapos felkeverés után ecsettel, hengerrel vagy szögletes mennyezetkefével.
Ajnálott rétegszám: 2-3 réteg
Anyagszükséglet:8m2/l
Száradási idő: 2 óra
Hígíthatóság: A HÉRA mészfesték felhasználásra kész állapotban kerül forgalomba. Amennyiben mégis hígításra van szükség, az első réteghez max. 10% vizet, a második réteghez max. 5% vizet lehet adagolni.



Az alapfelület előkészítése:
A meszelni kívánt beltéri falfelület legyen szilárd, száraz és tiszta, tisztítsuk meg a rosszul tapadó részektől, portól, látható olaj- és zsírmaradékoktól vagy egyéb szennyeződésektől.
Az újonnan felhordott vakolatokat festés előtt legalább 3-4 hétig hagyjuk száradni (20°C-on, 65%-os páratartalom mellett).
A mészfestéknek megfelelő alap lehet valamennyi jó nedvszívó képességű ásványi-, új vagy régi mész- és mészcementes finom vakolat.
Nem ajánljuk enyves festékkel lefestett felületre, olajfestékkel, lakkal, zománccal átfestett felületekre, illetve műanyagra és fára.
A termékhez nincs vevői értékelés.
A termékhez nincsenek további képek.