HÉRA FOLTTAKARÓ FALFESTÉK 2L
A képek csak illusztrációk!
Figyelem! A monitoron megjelenő színek eltérhetnek a valóságostól!
HÉRA FOLTTAKARÓ FALFESTÉK 2L
Gyártó: PPG Trilak
RAKTÁRON
Bruttó:14 192 Ft
Nettó:11 175 Ft + Áfa
Választható kiszerelések:
2 l
4 l
darab
KOSÁRBA
Rövid leírás: Segít elfedni a korom, nikotin, és beázási foltokat. Beltéri falfelületek, mészvakolat, beton festésére.Biztonsági adatlapok
TERMÉKLEÍRÁS
ÉRTÉKELÉS
KÉPEK
HASONLÓ TERMÉKEK
Alkalmazási terület: Beltéri falfelületek, mészvakolat, beton festésére szolgál. Jól terülő és fedő fehér falfesték, amely kitűnően szigeteli a beázásból származó foltokat, a dohányfüstös falfelületeket. Bevonata jó páraáteresztő képességű, víz- és mosószerálló, valamint súrolásálló. Meggátolja a rozsdásodásból eredő foltok kiújulását.
Választék: Fehér színű festék, 2 és 4 literes műanyag vödörben kapható.
Felhasználási mód: Felület-előkészítés: A régi laza, pergő vakolat- és festékréteget mechanikai úton el kell távolítani. Az esetleges vakolathibákat Unikitt mestertapasszal ki kell javítani, glettelésre Triglett beltéri porgletthasználata javasolt. Por glett vagy gipszes glettelés után a fal szívóképességét Falfix diszperziós mélyalapozó/Héra diszperziós mélyalapozóval vagy Diszperzit beltéri alapozó beeresztővel kell kiegyenlíteni. Festés előtt a felületet vízzel meg kell nedvesíteni. CMC-alapú glettanyagok használatát nem javasoljuk.
Alkalmazás: A beázásból származó foltokat, a dohányfüstös elszíneződéseket, stb. két rétegben fessük át Héra Folttakaró belső falfesték/Izonik belső falfestékkel. Száradás után fessük át fehér vagy színezett beltéri falfestékkel a teljes felületet.
Festés után a szerszámokat és az elcseppenéseket azonnal vízzel el kell mosni, mert a megszáradt festék már csak erős oldószerekkel (pl. nitrohígító) távolítható el. Használat után az edényt gondosan le kell zárni. Felhordás: Alapos felkeverés után ecseteléssel, hengerezéssel vagy szórással.
Hígithatóság: Vízzel, max. 10 %-ban.
Kiadósság: 9 m2/liter
Kiszerelések: 2l; 4l
Javasolt rétegszám: 2 réteg
Száradási idő: 2 óra
Átfesthetőségi idő: 2 óra.
A termékhez nincs vevői értékelés.
A termékhez nincsenek további képek.