HÉRA BELTÉRI FALFESTÉK FEHÉR 4L
A képek csak illusztrációk!
Figyelem! A monitoron megjelenő színek eltérhetnek a valóságostól!
HÉRA BELTÉRI FALFESTÉK FEHÉR 4L
Gyártó: PPG Trilak
RAKTÁRON
Bruttó:7 200 Ft
Nettó:5 669 Ft + Áfa
Választható kiszerelések:
4 l
15 l
2 l
8 l
darab
KOSÁRBA
Rövid leírás: Diszperziós beltéri falfesték vakolt, meszelt, vagy bármilyen diszperziós festékkel festett falfelületre.Biztonsági adatlapok
TERMÉKLEÍRÁS
ÉRTÉKELÉS
KÉPEK
HASONLÓ TERMÉKEK
Vakolt, meszelt vagy bármilyen, korábban már más diszperziós festékkel festett, beltéri falfelületre, un. Rauhfaser fűrészporos tapétára közvetlenül felvihető. Könnyen eldolgozható, kiváló fedőképessége mellé magas fehérség párosul. A matt bevonat esztétikus megjelenést ad. A fal természetes szellőzését nem gátolja, lég- és páraáteresztő.
AQUAKOLOR színezőpasztával pasztell árnyalatokra színezhető, ilyenkor a falat FALFIX diszperziós mélyalapozóval vagy GLETTFIX/DISZPERZIT BELTÉRI ALAPOZÓVAL kell előkezelni. Gépi színezésre a Héra Kolor emblémával ellátott termékeink javasoltak.
Választék: A matt bevonatot adó fehér festék 2, 4, 8 és 16 literes műanyag vödörben kapható.
Felhordás: Alapos felkeverés után ecseteléssel, hengerezéssel vagy szórással.
A festéshez ajánlott ProGold termékek: Vestan Festőhenger Nyéllel (pl. 00932015) Festőhenger Extra (pl. 00948076), Festőhenger Báránybőr (pl. 00928137), Szögletes Mennyezetkefe (00949541)
Felület előkészítés: A régi laza, pergő vakolat- és festékréteget mechanikai úton el kell távolítani. Az esetleges vakolathibákat Unikitt mestertapasszal ki kell javítani, glettelésre Triglett beltéri porglett használata javasolt. Por glett vagy gipszes glettelés után a fal szívóképességét Falfix diszperziós mélyalapozó/Héra diszperziós mélyalapozóval vagy Diszperzit beltéri beeresztővel kell kiegyenlíteni. Festés előtt a felületet vízzel meg kell nedvesíteni. CMC-alapú glettanyagok használatát nem javasoljuk. Az így előkészített és benedvesített falfelületre kell alapos felkeverés után a Héra belső falfestéket - felhordani a felület minőségétől függően 2 esetleg 3 rétegben. A festés történhet ecseteléssel, hengerezéssel vagy szórással. Az egyes rétegek felvitele között legalább 2 óra száradási időt kell biztosítani. A festés +5°C-nál alacsonyabb hőmérsékletű helyiségben vagy festékkel nem végezhető.
Hígithatóság: Szükség esetén első rétegnél max. 15 %, második-harmadik rétrétegnél max. 5 % vízzel.
Kiadósság: 9 m2/liter
Kiszerelések: 2l; 4l; 8; 16l
Javasolt rétegszám: 2-3 réteg
Száradási idő: 2 óra
Átfesthetőségi idő: 2 óra.
A termékhez nincs vevői értékelés.
A termékhez nincsenek további képek.