KROMOFÁG FESTÉKELTÁVOLÍTÓ GÉL 500ML
A képek csak illusztrációk!
Figyelem! A monitoron megjelenő színek eltérhetnek a valóságostól!
KROMOFÁG FESTÉKELTÁVOLÍTÓ GÉL 500ML
Gyártó: Poli-Farbe Kft
RENDELHETŐPostai úton nem szállítható termék!
Bruttó:4 754 Ft
Nettó:3 743 Ft + Áfa
Választható kiszerelések:
500 ml
darab
KOSÁRBA
Rövid leírás: Festékeltávolító szer. Alkalmazható fa, fém, üveg alapfelületen, minden festéktípusnál.Biztonsági adatlapok
TERMÉKLEÍRÁS
ÉRTÉKELÉS
KÉPEK
HASONLÓ TERMÉKEK
Poli-Farbe Kromofág nem tartalmaz savat, a fémek a kezeléssel kevéssé korrodeálódnak. Alkalmazható fa, fém, üveg alapfelületen, minden festéktípusnál Gyors hatásmechanizmus: 1-5 perc alatt fejti ki hatását.
Természetes (olaj) és szintetikus (alkid, akril, poliuretán stb.) kötőanyag bázisú festékek eltávolítására fémről, fáról, kőről és egyéb alapfelületekről, valamint ecsetek kitisztítására.
A Poli-Farbe Kromofágot a használat előtt alaposan fel kell keverni. A gélt az eltávolítandó bevonatra ecseteléssel, hengerezéssel, mártással lehet felhordani. A gélt az eltávolítandó festék típusától függően azt hosszabb-rövidebb idő alatt megpuhítja, hólyagosan felemeli az alapfelületről. A felhólyagzott festék spaklival egyszerűen eltávolítható. Vastagabb bevonat esetén szükséges lehet a folyamat ismétlése. A beszáradt ecsetek tisztítására az ecsetet hosszabb időre (egy éjszakára) a festékeltávolítóba kell áztatni. A felesleges festékeltávolítót a felületről ronggyal lehet eltávolítani. A kezelt felület lakkbenzines zsírtalanítás, száradás, majd csiszolás után újrafesthető. Az ecsetek a lakkbenzines öblítést követően vízzel, háztartási mosogatószerrel teljesen megtisztíthatók a szennyeződésektől. Felhasználását szabadban, vagy megfelelő szellőzéssel ellátott munkatérben végezzük. A festékeltávolítással egy időben tilos a nyílt lánggal végzett, és magas hőmérsékleten történő munkavégzés. A festékeltávolító károsíthat egyes műanyagokat!
A termék főbb jellemzői:
- Gél állagú, mely könnyű kezelhetőséget eredményez
- Metilénklorid-mentes
- Csepegés-mentes (nem folyik a felületen)
- A megtisztítandó felületre könnyű felhordani
- Alkalmazható fa, fém, üveg alapfelületen, minden festéktípusnál
- Gyors hatásmechanizmus: 1-5 perc alatt fejti ki hatását
- Praktikus, 0,5 literes kiszerelésben, mely egy kisebb bútorhoz már elegendő
Minőség megőrzési idő: Gyártástól számított 24 hónap
Termék adatok: Kiszerelés: 0,5 liter/db
A termékhez nincs vevői értékelés.
A termékhez nincsenek további képek.