ALVIKORR FÉMFESTÉK 1L EZÜST
A képek csak illusztrációk!
Figyelem! A monitoron megjelenő színek eltérhetnek a valóságostól!
ALVIKORR FÉMFESTÉK 1L EZÜST
Gyártó: Egrokorr Zrt
RAKTÁRON
Bruttó:13 021 Ft
Nettó:10 253 Ft + Áfa
Választható kiszerelések:
1 l
0.25 l
2.5 l
Választható színek:
darab
KOSÁRBA
Rövid leírás: Alapozó és zománcfesték egyben, könnyű- és színesfémek bevonására.Biztonsági adatlapok
TERMÉKLEÍRÁS
ÉRTÉKELÉS
KÉPEK
HASONLÓ TERMÉKEK
Elsősorban könnyű-és színesfémek (alumínium, sárga-és vörösréz, horgany, ón, ónozott és horganyzott felületek) bevonására alkalmas Különleges vinilpolimer műgyanta alapú zománcfesték. Előnyösen alkalmazható acélfelületek bevonására is. Az ALVIKORR termékek bevonata fényálló, víz, olaj, lúg, só és ezek oldatainak tartósan ellenáll. Bevonatuk időjárásálló. Előnyösen alkalmazhatók alumínium-és könnyűfém szerkezetek, burkolóelemek (pl. épülethomlokzat) festésére.
Az acélfelületeket oxidmentesíteni és zsírtalanítani kell. A könnyű- és színesfém-felületek csak zsírtalanítást igényelnek. Az ALVIKORR zománcfestéket általában 2-3 rétegben alkalmazzák. A száraz rétegvastagság beltéren legalább 60-80 µm, kültéren min. 120 µm legyen. Az egyes rétegek felhordása között kb. 5 óra 20 C száradási időt kell biztosítani.
Ha a festés 20 C alatti hőmérsékleten történik, a száradási idő arányosan meghosszabbodik: 0 C-on 10 nap,5 C-on 5 nap száradási időt kell biztosítani és ezalatt az idő alatt nedvesség, eső és párásság sem érheti a bevonatot.
A termék -5 oC-ig alkalmazható, azonban a páralecsapódástól, és nedvességtől a teljes megszáradásáig óvni kell.
Az ALVIKORR termékek felvitele mártással, ecseteléssel és szórással egyaránt végezhető. A legcélszerűbb felhordási mód az airless szórás.
Hígítás: Nem szükséges, de IZOFIX Hígító 513-mal lehetséges.
A termékhez nincs vevői értékelés.
A termékhez nincsenek további képek.