POLI-FARBE POLICOLOR VAKOLAT ALAPOZÓ FEHÉR 5L
A képek csak illusztrációk!
Figyelem! A monitoron megjelenő színek eltérhetnek a valóságostól!
POLI-FARBE POLICOLOR VAKOLAT ALAPOZÓ FEHÉR 5L
Gyártó: Poli-Farbe Kft
RAKTÁRON
Bruttó:9 597 Ft
Nettó:7 557 Ft + Áfa
Választható kiszerelések:
5 l
16 l
darab
KOSÁRBA
Rövid leírás: A záró nemesvakolat réteg alapozására és homlokzati nemesvakolat alá.Biztonsági adatlapok
TERMÉKLEÍRÁS
ÉRTÉKELÉS
KÉPEK
HASONLÓ TERMÉKEK
A Policolor hőszigetelő rendszerben a záró nemesvakolat réteg alapozására, ill. a Policolor diszperziós homlokzati nemesvakolat alá hordjuk fel, ha azt épülethomlokzatokon, egyéb vakolt, vagy beton felületeken díszítő vakolatként alkalmazzuk.
Használatával csökken a felület szívóképessége és nő a vakolat tapadása. Beszínezve tökéletessé teszi a következő réteg fedését.
Vékonyvakolathoz történő alkalmazás esetén az alapozót simított vakolatra kell felhordani. A falfelületnek megfelelő szilárdságúnak, száraznak, tisztának, pormentesnek kell lennie. A felületről a laza, málló részeket el kell távolítani. Első rétegben Inntaler diszperziós mélyalapozót alkalmazzunk. Ezután a tökéletes fedés biztosítására a vakolat alá a Policolor vékonyvakolat alapozót hordjuk fel a fedő nemesvakolat színére, vagy a szín kissé halványabb árnyalatára színezve. Az alapozó száradása - 2-4 óra -után hordható fel a megfelelo színu Policolor homlokzati nemesvakolat. A Policolor hőszigetelő rendszerhez való alkalmazásnál a készre csiszolt, tiszta és pormentes beágyazó rétegre kell a beszínezett Policolor vékonyvakolat alapozót felhordani. Felhasználás előtt az alapozót alaposan fel kell keverni és hígítás nélkül kell felfesteni. A festéket ecsettel vagy hengerrel kell felhordani egy rétegben. Színezhető max. 3% Poli-Farbe színezőpasztával, ill. Inntaler színezőfestékkel.
A termékhez nincs vevői értékelés.
A termékhez nincsenek további képek.