CELLKOLOR AQUA TÖLTŐALAPOZÓ 2.5L
A képek csak illusztrációk!
Figyelem! A monitoron megjelenő színek eltérhetnek a valóságostól!
CELLKOLOR AQUA TÖLTŐALAPOZÓ 2.5L
Gyártó: Poli-Farbe Kft
RAKTÁRON
Bruttó:13 552 Ft
Nettó:10 671 Ft + Áfa
Választható kiszerelések:
2.5 l
1 l
darab
KOSÁRBA
Rövid leírás: Kül- és beltéri fafelületek alapozó festésére és fémfelületek közbenső festésére.Biztonsági adatlapok
TERMÉKLEÍRÁS
ÉRTÉKELÉS
KÉPEK
HASONLÓ TERMÉKEK
A Cellkolor Aqua vízzel hígítható töltőalapozó a festendő felületek kismértékű egyenetlenségeinek kijavítására, bevonati rendszerben a rétegvastagság növelésére szolgál. A termék könnyen ecsetelhető, gyorsan szárad, jól csiszolható felületet képez.
Megfelelően előkészített kül- és beltéri fafelületek alapozó festésére és fémfelületek közbenső festésére szolgál. Használata a Platinum Aqua vízzel hígítható magasfényű, vagy a Cellkolor Aqua vízzel hígítható selyemfényű zománcfestékkel kialakított bevonati rendszerekben javasolt. Alkalmazásával az elszíneződésre hajlamos fafelületek festése során bekövetkező foltosodás csökken, illetve megszűnik.
A felületnek száraznak, tisztának, portól, olajtól, és egyéb szennyeződéstől mentesnek kell lennie. A korábban már festett felületet csiszolás, portalanítás és a felületi hibák kijavítása után festhetjük. Használat előtt a festéket jól fel kell keverni. A Cellkolor Aqua töltőalapozót 1-2 rétegben alkalmazzuk kb. 4 óra száradási idő közbeiktatásával. Az egyes rétegek száradását követően finom csiszolás ajánlott. A fa-, illetve fémfelületek festése a javasolt rétegkialakításnak megfelelően történhet. A festés 10-25°C hőmérséklet tartományban végezhető. Az eszközök a festést követően vízzel elmoshatók.
Összetétel: alkid emulzió, pigment, kálcium-karbonát, talkum, adalékok, víz.
Kiszerelés: fémdoboz 1 liter
Kiadósság: 6-8 m2/l rétegenként
A termékhez nincs vevői értékelés.
A termékhez nincsenek további képek.