POLI-FARBE INNTALER DISZPERZIÓS MÉLYALAPOZÓ 5L
A képek csak illusztrációk!
Figyelem! A monitoron megjelenő színek eltérhetnek a valóságostól!
POLI-FARBE INNTALER DISZPERZIÓS MÉLYALAPOZÓ 5L
Gyártó: Poli-Farbe Kft
RAKTÁRON
Bruttó:6 718 Ft
Nettó:5 290 Ft + Áfa
Választható kiszerelések:
5 l
1 l
10 l
darab
KOSÁRBA
Rövid leírás: A mélyalapozó kül- és beltéri vakolt, beton-, gipsz-, gipszkarton- és glettelt felületeken alkalmazható.Biztonsági adatlapok
TERMÉKLEÍRÁS
ÉRTÉKELÉS
KÉPEK
HASONLÓ TERMÉKEK
A különböző felületek szívóképességét kiegyenlíti. A régi, porózus vakolatokat és krétásodó felületeket megerősíti és szilárdítja, a fedőréteg jó tapadását biztosítja. Színes diszperziós falfestékek felhordása előtt alkalmazva megakadályozza a foltosodást. A fal természetes szellőzését nem gátolja.
Régi vakolatoknál a felületről a laza, leváló rétegeket mechanikai úton el kell távolítani, az esetleges hibákat javítsuk ki.A mélyalapozó használata előtt a felületet portalanítani kell. Impregnálás előtt kis területen végezzünk próbaalapozást a felület szívóképességének a megállapítására. A terméket az alapfelület szívóképességétől függően lehet hígítani 50-100% vízzel. A mélyalapozónak a felület pórusaiba teljesen be kell szívódnia, a megszáradt felületnek mattnak kell lennie. A mélyalapozó ne képezzen a felületen fényes réteget, mert ez a túladagolásnak a jele. A mélyalapozást ecseteléssel kell végezni, minél tökéletesebben bedörzsölni a pórusokba. A fedőfesték felhordása előtt a megfelelő száradási időt - kb. 12 óra - biztosítani kell. A mélyalapozást kültéren ne alkalmazzuk esős időben, a levegő és a felület hőmérséklete +5°C fölött legyen. Munkavégzés után a szerszámokat azonnal vízzel el kell mosni.
A termékhez nincs vevői értékelés.
A termékhez nincsenek további képek.