PADLOPON ALAPOZÓ 5L
A képek csak illusztrációk!
Figyelem! A monitoron megjelenő színek eltérhetnek a valóságostól!
PADLOPON ALAPOZÓ 5L
Gyártó: Henkel
RAKTÁRON
Bruttó:15 842 Ft
Nettó:12 474 Ft + Áfa
Választható kiszerelések:
5 l
1 l
10 l
darab
KOSÁRBA
Rövid leírás: Padlopon Univerzális Diszperziós alapozó
Nedvszívó betonaljzat és cementesztrich előkezelésére az aljzatkiegyenlítő felhordása előtt.Biztonsági adatlapok
TERMÉKLEÍRÁS
ÉRTÉKELÉS
KÉPEK
HASONLÓ TERMÉKEK
A nedvszívó aljzat (aljzatbeton, cementesztrich) elokezeléséhez ajánlott Ceresit Padlopon® Diszperziós alapozó a felület portalanítása (porszívózás, felsöprés) után esetleg visszamaradó port megköti, a pórusokat lezárja és kiváló tapadást biztosít a Ceresit Padlopon® önterülo aljzatkiegyenlíto és az aljzat között. Kiegyenlítéskor meggátolja a víz gyors elszivárgását, ami biztosítja az aljzatkiegyenlíto megfelelo keménységének kialakulását.
Az aljzatnak tartósan száraznak, tisztának, repedésmentesnek, megfelelo húzó- és nyomószilárdságúnak kell lennie. A munkák megkezdése elott célszeru a betonfelületet csiszolni és portalanítani (porszívózás).
A háromszoros mennyiségu vízzel (1 rész alapozó : 3 rész víz) hígított Ceresit Padlopon® Diszperziós alapozót teddy hengerrel javasoljuk felhordani. Erosen szívó aljzatok esetén az alapozást célszeru megismételni. Az aljzatkiegyenlítést, az alapozást követo 30-40 percen belül, de mindenképpen az alapozó teljes száradása elott kell elkezdeni (”nedves a nedvesre” technológia).
A Ceresit Padlopon® Diszperziós alapozó használata során ügyelni kell arra, hogy az aljzat és a levego homérséklete legalább +10°C legyen. Az alapozót vízen kívül semmilyen más anyaggal nem szabad összekeverni. Borre jutás esetén folyóvizes, szappanos öblítést, szembekerülés esetén folyóvizes öblítést javasolunk. Szükség esetén forduljon szakorvoshoz!
A terméket a fagytól óvni kell!
Összetétel: poliakrilát alapú vizes diszperzió
Szín: citromsárga
Felhasználható: +10°C és +30°C között
Száradási ido: kb. 30-40 perc, de mindenképpen a teljes száradás elott
Anyagszükséglet: kb. 50-100 g/m2 (hígítatlan alapozó)
A termékhez nincs vevői értékelés.
A termékhez nincsenek további képek.