Akciós termékeink
Kiemelt ajánlatunk
Bejelentkezés/Regisztráció
a kosár jelenleg üres
Rendelés feladása
FŐOLDAL
SZOLGÁLTATÁSAINK
SZAKTANÁCSOK
ÜZLETEINK
RÓLUNK
Mi ÚJSÁGunk
KAPCSOLAT

Főoldal

  »  Szaktanácsok

Miért van szükség festésre?

 A festés óvja és díszíti a felületeket: azok higiénikussá válnak, könnyű lesz a tisztításuk, vízhatlanná is válhatnak, gátolhatják a tűz kialakulását, ellenállhatnak a vegyianyagoknak stb.

A festés pozitívan befolyásolja a környezetet. A festékek fontos szerepet töltenek be az életünk minden pontján: munkahelyünkön és otthonunkban egyaránt. A megfelelően festett épületek egybeolvadnak az őket körülvevő környezettel. A festék ugyanakkor a legváltozatosabb dekorációs termék a piacon. A különböző színek, fényességi fokozatok, minták, felületek és speciális effektek variációinak száma végtelen. Amikor a festett vagy lakkozott felület látványa már nem vonzó, szinte mindig megszépíthető a felület egy sablonozás vagy egy másik technika használatával.

A Tikkurila festékek gyártása és értékesítése a színezésen alapul, amely határtalan lehetőséget nyújt az egyéni elképzelések megvalósításához. Ehhez összesen két dologra van szükség: bázis anyagra és megfelelő színezőpasztákra, ezek együtt alkotják a kiválasztott színt. Egy modern színező rendszer lehetővé teszi továbbá, hogy szükség esetén egy bizonyos árnyalatot újra meg újra pontosan és következetesen kilehessen keverni, akár eltérő felületekre alkalmazható anyagokból is. 

 A színezés előnyei

 A legtökéletesebb megoldás tehát a vevők egyedi igényeinek kielégítésére a színezés. A színezés befejezése után a vásárló megkapja az általa kiválasztott árnyalatot a felületre legmegfelelőbb termékben. Gyorsan előállítható a vásárló által kiválasztott konkrét színárnyalat. A színezés további előnye a gazdaságossága. A bázisfestékek előállítása nagyobb mennyiségben történik, így jelentősen csökkenthetőek az 1 literre vetített előállítási költségek.  
 

 

Trendszínek 2014-2015

Az otthon ezer története

Viszlát, minimalizmus! Isten hozott, letűnt idők ünnepélyes hangulata! Élvezze a pazar légkört, és kapcsolódjon be a képzelet lenyűgöző játékába! Ez itt a remek kézműves tárgyak, a selyem és bársonycsillogás, a fémes ragyogás és a gazdag színek világa – minden, ami az otthont széppé, élővé teheti, éppen olyanná, mint amilyennek szeretné.

 

(Használt színek: M348; Talka Kulta KM; M385; L411)

 

A béke szeretete, a kék szeretete

 Való igaz, és mindig csodálatos érezni: a kéknek nyugtató, gyógyító, szellemileg frissítő hatása van. A kék árnyalatainak párosítása a természetes anyagokkal erőteljes, varázslatos szépségű színhatást eredményez, mely soha nem okoz csalódást. A színátmenetes felületek életet lehelnek a kék különböző árnyalataiba és kellemes, légies légkört teremtenek. Díszítsen békét, nyugalmat és eredetiséget árasztó kékkel. Otthona üdeségéhez és

időtlenségéhez nincs is már szükség semmi másra, mint egy leheletnyi narancssárgára.

(Használt színek: S352; N487; M314; K461)

 

 

Nyári ábrándok 

Vízszínek és napsütötte citrom – micsoda ellenállhatatlan kombináció! Visszahozza a nyár emlékeit: napfényben ragyogó sziklák, egy barátságos móló, fonott piknik kosár a türkiz víz mellett. Most saját otthonában hozhatja létre e gondtalanságot és nyugalmat! Megfelelő színekkel, merész ecsetvonásokkal és egy nagy szívvel, bármi lehetséges.

(Használt színek: S442; Y487; K461; J391)

 

Az öröm zöld oázisa 

Az élénk, vibráló zöld energiát sugároz és otthonába csábítja a boldogságot. Képzelje el, hogyan kezdődne egy napja a saját, ragyogó zöld oázisában. Míg egy gőzölgő csésze teával élvezi a nyugalmat a kanapén üldögélve, könnyű arra összpontosítani, ami igazán fontos, és könnyű úgy érezni, hogy ez az a nap, amikor minden lehetséges.

(Használt színek: M384; L388; L366; F431) 

 

Napsugarak tánca 

Mi tesz egy légtért kifinomulttá? A szavanna erőteljes sárga árnyalata, a természetes vászon, a lágyan megcsillanó bársony, a fény játéka kopott arany falakon – ez mind kifinomultságot áraszt.

(Használt színek: K396; K487; F487; L501)

Fekete rózsák keringője
 
A kopott sikk szerelmesei tudják, hogyan keltsék új életre a régi csipkéket és a pasztellszíneket. Otthonaikban a puha, púderes árnyalatokat meglepő barátok törik meg: a fekete és a tiszta türkiz. A régi csipkék sablonokként születnek újjá. Fekete rózsáktól körülvéve, az élet egy többszakaszos keringő, és minden nap egy újabb kaland.

(Használt színek: X407; V375; K366; Y498)

Letűnt idők szeretete
 
Tiszta, valódi természetes anyagok, higgadt földárnyalatok, és kézműves, egyedülálló tárgyak, melyet sokat tudnának mesélni. Az egyszerű, őszinte elemek nyugodt, harmonikus légkört teremtenek. A karakteres otthon az a hely, ahol a régi és az új harmóniában egyesül, de ahol jelen van a kézműves tárgyak egyedisége és kiszámíthatatlansága is.

 
Használt színek: G481; S483; X498; J464)

 

Hangulatos szürke a lakótérben
 
 Induljon el klasszikus szürkével, majd gazdagítsa annak hatását elegáns etnó elemekkel. A távoli tájak anyagai és inspirációi izgalmassá teszik az időtlen szürkét, és nagy mélységű, érdekes tereket alkotnak. A megfelelő helyre tervezett, gondosan kiválasztott részletek zen hatást csempésznek be az alig pár árnyalatból álló színvilágba, így alakítva különlegessé az egyszerű teret. Annyira feng shui!

(Használt színek: S442; Y487; K461; J391)


Igéző réz ihlette szerelem
 
A rézbe könnyű beleszeretni – melegséget kölcsönöz, és titokzatos hangulatot hoz létre. Olyan, mintha a réz tudná: a képzelet nem ismer határokat. Egy kis réz világossá tesz egy sötét szobát, feléleszti a fényüket vesztett tárgyakat, és a részleteket a meglepetés erejével tölti fel. Vigyen fel falaira egy fröccsentésnyi rézszínű Taika gyöngyházfestéket, vagy díszítse szabadon a festékkel hétköznapi tárgyait. Ez egyszerű módja annak, hogy olyan drámai hangulatot teremtsen, mely mintha egy modernkori Ezeregyéjszaka történetből kelt volna életre.

(Használt színek: Y500; X501; H485; Taika Kupari 2091) 

 
 

 


 


 

 

Vissza a szaktanácsokhoz

Vissza a webáruházba

Képgaléria
Íratkozzon fel hírlevelünkre
Adatkezelési tájékoztató
VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK
PARTNEREINK
BESZÁLLÍTÓINK
HÍREK
RÓLUNK MONDTÁK
LETÖLTÉSEK
© 2019 Piktorfesték