CELLKOLOR BRILL MAGASFÉNYŰ ZOMÁNCFESTÉK 0.75L VILÁGOSZÖLD
A képek csak illusztrációk!
Figyelem! A monitoron megjelenő színek eltérhetnek a valóságostól!
CELLKOLOR BRILL MAGASFÉNYŰ ZOMÁNCFESTÉK 0.75L VILÁGOSZÖLD
Gyártó: Poli-Farbe Kft
RENDELHETŐ
Bruttó:2 162 Ft
Nettó:1 702 Ft + Áfa
Választható kiszerelések:
0.75 l
Választható színek:
darab
KOSÁRBA
Rövid leírás: Kül- és beltéri fa- és fémfelületek átvonó és felújító festésére.Biztonsági adatlapok
TERMÉKLEÍRÁS
ÉRTÉKELÉS
KÉPEK
HASONLÓ TERMÉKEK
Poli-Farbe Cellkolor BRILL Magasfényű zománcfesték

Kül- és beltéri fa- és fémfelületek átvonó és felújító festésére

Kül- és beltéri fa-, fémfelületek speciális tulajdonságú, csillogó fényű, hidrofób hatású átvonó és felújító festésére. A Cellkolor BRILL magasfényű zománcfesték fa-, fal- és fémfelületek tartós védelmét biztosítja. Kiváló fedőképességű,magasfényű és rugalmas bevonatot ad. A felületre jutó nedvességet taszítja, így késlelteti az átvont fémfelületek korrózióját,illetve a fafelületek korhadását. Alkalmas kül- és beltéri fa- és fémfelületek átvonó festésére, valamint korábban festett felületek felújító festésére. Mosható lábazatok kialakítására is használható.
Használati útmutató: Felhasználás előtt a festék felületéről el kell távolítani az esetleg kialakult bőrréteget, és alaposan fel kell keverni. A felületnek por-, rozsda-, olajmentesnek, száraznak kell lennie, és megfelelően alapozni kell. Felújító festés: A régi, hibátlan bevonatot csiszolni, portalanítani és zsírtalanítani kell lakkbenzines törléssel. A laza,leváló részeket kaparással, csiszolással el kell távolítani, és a hibahelyeket a megfelelő rétegrend szerint kell kijavítani.
Hígítás: nem szükséges. Kiadósság: 13-16 m2/liter rétegenként, felülettől függően.
Felhordás: ecsettel, hengerrel, szórással (airless, airmix).
Száradási idő 20 °C-on: 24 óra.
Átfesthetőség 20 °C-on: 15-20 óra.
Javasolt rétegrend:
Fafelületek: 1. Pórustömítés (lenolaj vagy Boróka Base oldószeres vagy vizes fakonzerválóval); 2. Cellkolor univerzális alapozó, 1-2 réteg; 3. Cellkolor BRILL magasfényű zománcfesték, 1-2 réteg.
Falfelületek: 1. Impregnálás (Inntaler mélyalapozó), pórustömítés, tapaszolás (Platinum finomglett); 2.Cellkolor univerzális alapozó, 1-2 réteg; 3. Cellkolor BRILL magasfényű zománcfesték, 1-2 réteg.
Vas-, acélfelületek: 1. Cellkolor korróziógátló alapozó, 1-2 réteg; 2. Cellkolor univerzális alapozó, 1-2 réteg; 3. Cellkolor BRILL magasfényű zománcfesték, 1-2 réteg.
Összetétel: alkidgyanta, pigment, lakkbenzin, festék additívek.
A termékhez nincs vevői értékelés.
A termékhez nincsenek további képek.