Akciós termékeink
Kiemelt ajánlatunk
Bejelentkezés/Regisztráció
a kosár jelenleg üres
Rendelés feladásaBankkártyás fizetési tájékoztató
FŐOLDAL
SZOLGÁLTATÁSAINK
SZAKTANÁCSOK
ÜZLETEINK
RÓLUNK
Mi ÚJSÁGunk
KAPCSOLAT

Főoldal

  »  

Tapéták, makulatúrák

  »  

Waltex üvegszövet 30m2/tekercs

Waltex üvegszövet 30m2/tekercs
Gyártó:  PPG Trilak kft
Rendelhető
Választható színek:  
Kiszerelés:  
Kosárba:  db-ot
Áraink kizárólag WEBÁRUHÁZUNKRA érvényesek.
ÜZLETEINKBEN az eladási ár és a termékkör ettől eltérhet.
 
Rövid leírás:

A Waltex üvegszövet üvegszövettel erősített bevonatrendszer kialakításához szükséges. A Waltex üvegszövettel erősített bevonatrendszer nagy igénybevételnek kitett lakószobák, irodák, üzlethelyiségek, iskolák, éttermek, szállodák, laboratóriumok, kórterme
Figyelem!
A monitoron megjelenő színek eltérhetnek a valóságostól!
Bruttó: 
20 160 Ft
 
Nettó: 
15 874 Ft
 + ÁFA
Vissza a webáruházba
 
TERMÉKELEÍRÁS
ÉRTÉKELÉS
TOVÁBBI KÉPEK
HASONLÓ TERMÉKEK
 
Alkalmazási terület: A Waltex üvegszövet üvegszövettel erősített bevonatrendszer kialakításához szükséges. A Waltex üvegszövettel erősített bevonatrendszer nagy igénybevételnek kitett lakószobák, irodák, üzlethelyiségek, iskolák, éttermek, szállodák, laboratóriumok, kórtermek, fürdőszobák stb. fal- és mennyezetfelületeinek tartós dekoratív és esztétikus kialakítására alkalmas. A Waltex üvegszövet számos szövetmintázat választéka lehetővé teszi a falfelület esztétikus megjelenését, a kisebb falrepedések áthidalását. Waltex ragasztó-val történő a felviteli technológiája igen egyszerű. Átfesthető Waltex matt, Waltex selyemfényű vagy Héra Prémium selyemfényű falfestékkel, amelyek mindegyike gazdag színválasztékban rendelkezésre áll. A Waltex üvegszövettel erősített bevonat tartós, kopásálló, dörzsálló, karcálló, mosható, fertőtleníthető, természetes meleg tapintású, és biztosítja a fal szellőzését. A Waltex bevonat felhordható vakolatra, betonra, azbesztcementre, kartonra, fára stb. A Waltex bevonat több évi használat után egyszerű átfestéssel felújítható.
Választék: 17 féle szövési minta, 30 és 50 m2-es tekercsekben
Felhasználási mód: Szilárd, száraz, portalan, szennyeződéstől és leváló anyagtól mentes felület szükséges. Betonfelületről, az esetleges formaleválasztót el kell távolítani. Ugyancsak el kell távolítani a régi enyves festéket is. Normál szívóképességű vakolat előkezelés nélkül bevonható, erősen szívóképes vakolat esetén egy réteg Falfix vizes diszperziós mélyalapozó felhordása szükséges. Gipszvakolatot szintén a Falfix Diszperziós mélyalapozóval célszerű előkezelni. A felület egyenetlenségeit Deko simítótapasszal kell kijavítani. Penészes felületet Merkur - F penészgátló lemosó oldattal kell kezelni, majd előzetesen egy réteg Héra Penészgátló diszperziós festéket kell felhordani. Nikotinos, víz-, korom-, olaj-, és zsírfoltos felületeket előzetesen Héra folttakaró falfestékkel kell bevonni. A Waltex bevonatrendszer kialakításakor a légtér és a fal hőmérséklete +5 °C-nál nem lehet kisebb. Először a Waltex ragasztót kell ecsettel,vagy bárányszőrhengerrel hígítás nélkül, 0, 3-0, 4 kg/m2 mennyiségben felhordani. Az üvegszövetet a nedves ragasztórétegre függesztve kell ráfektetni, majd gumi vagy műanyagsimítóval egyenletesen (tapétázáshoz hasonló módon) a felületre simítani. Az üvegszövet minkét oldala más-más struktúrát eredményez. A tekercs külső oldalát kell a ragasztóval bevont felületre helyezni, ami ugyanazt jelenti, hogy a gyártó által fekete sávval jelzett felület ugyancsak a fal fele fog esni. A következő üvegszövet darabot átfedés nélkül, hézagmentesen kell az előző mellé illeszteni. Az esetleges fényfoltok elkerülése céljából célszerű a felragasztott üvegszövetet a Waltex ragasztó híg vizes oldatával újból átfesteni. A Waltex ragasztó megszáradása (kb. 6 óra) után a Héra Prémium selyemfényű belső falfestéket/Héra Latex selyemfényűt, vagy Héra Prémium matt belső falfesték/Merkur belső falfestéket 3-5% vízzel hígítva, bárányszőr hengerrel, két rétegben felhordani. A második réteget kb. 4 óra száradási idő után hígítás nélkül lehet felhordani. Megjegyezzük, hogy 20 °C-nál kisebb hőmérséklet és 64%-nál nagyobb relatív légnedvesség esetén a száradási idő meghosszabbodhat. Munkaközi szünetek esetén a munkaeszközöket az anyagban vagy vízben kell tárolni.

 

Képgaléria
Íratkozzon fel hírlevelünkre
Adatkezelési tájékoztató
VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK
PARTNEREINK
BESZÁLLÍTÓINK
HÍREK
RÓLUNK MONDTÁK
LETÖLTÉSEK
© 2020 Piktorfesték