Akciós termékeink
Kiemelt ajánlatunk
Bejelentkezés/Regisztráció
a kosár jelenleg üres
Rendelés feladásaBankkártyás fizetési tájékoztató
FŐOLDAL
SZOLGÁLTATÁSAINK
SZAKTANÁCSOK
ÜZLETEINK
RÓLUNK
Mi ÚJSÁGunk
KAPCSOLAT

Főoldal

  »  Hírek 


 

Ultraviola – 2018 trend színe a falakon

A Panton Intézet 2018-as évi színválasztása az ultraviola, a lilának egy bíborba hajló tónusa, mely egyszerre vibráló és elegáns, az eredetiséget és a kreativitást szimbolizálja.


Merész és mindez idáig kevésbé ismert színt választott a Panton Intézet 2018-ra. Az ultraviola, a lilának egy bíborba hajló tónusa, egyszerre vibráló és elegáns, az eredetiséget és a kreativitást szimbolizálja.
Nem is gondolnánk, hogy ez a szín milyen jól integrálható otthonunkba, hiszen a természetes színekkel, a világos, natúr barnákkal, a pasztell szürkékkel, bézsekkel és a fehérrel nagyon jól mutatnak együtt.


Az ultraviola jól variálható a natúr színekkel és a fehérrel.Az ultraviola nem arra való, hogy az összes falat ebbe a bíborszerű árnyalatba borítsuk, sokkal inkább egyedi megoldásokra inspirál. Látványos, ha csupán a nappali egyik falán alkalmazzuk, majd meglepetésszerűen visszaköszön még kisebb felületeken is. Ugyancsak különleges lesz az enteriőr, ha kisebb falszakaszokat festünk vele, a helyiség formájától és magasságától függően horizontális vagy vertikális irányban. A túlságosan magas mennyezetet optikailag lejjebb hozhatjuk az ultraviola festéssel.


Különleges látvány: ultraviola egyetlen falszakaszon vagy a mennyezeten alkalmazva.


Különleges látvány: ultraviola egyetlen falszakaszon vagy a mennyezeten alkalmazva.


Különleges látvány: ultraviola egyetlen falszakaszon vagy a mennyezeten alkalmazva.


Gyerekszobákba ugyancsak jó választás. A megfelelő kiegészítőkkel és jól megválasztott bútorokkal a fiúk és a lányok birodalmát is izgalmassá varázsolja.
A hálószobába a buja ultraviolával igazi budoár hangulatot varázsolhatunk, például az ágy mögötti falszakasz átfestésével.Használjuk bátran az ultraviolát, tegyük otthonunkat látványossá és különlegessé a segítségével.Az ultraviola tónus falfesték formájában kapható a Piktorfesték üzleteinkben.


 


 

Zöld lett 2017 színe

 

Mint azt már november elején sejteni lehetett, a zöld egyik árnyalatát választották 2017 legdivatosabb színének. A fűzöld és általában a zöldek határozzák meg jövőre a kifutók világát és azon túl a lakberendezési divatot is.

A zöld különösen kedvelt szín, mert megnyugtató, optimista és frissesség érzetét kelti. Közérzetünkre is pozitívan hat és a természetet is megidézhetjük vele. Így 2017-re egy olyan árnyalatot választott az egyik színekre specializálódott  külföldi világcég, amely a tavasz üde, zsenge zöldjét testesíti meg.

Ha ezzel a zölddel vesszük körül magunkat, a cég filozófiájával együtt azt üzenhetjük a világnak, hogy hiszünk a megújulásban, a pozitív gondolkodásban, vágyunk a természet közelségére és óvjuk környezetünket.

Szép zöld falakat kaphatunk a Platinum Sás, valamint a Platinum Hunyor fehérrel világosított árnyalataival.

 


Forrás: blog.polifarbe.hu   

 


 


 


Nagy dobás Nagy Lacival


 

Újabb nyolc árnyalattal a polcokon a Poli-Farbe A Poli-Farbe festékgyár új kampányában Nagy László válogatott kézilabdázó demonstrálja, milyen könnyű a falfestés a Poli-Farbe Platinummal. Az egyrétegű festékcsalád nyolc új színárnyalattal bővült az idei olimpiai évre.

 

 

A kampány gerincét alkotó reklámfilmben Nagy László válogatott kézilabdázó emberfeletti felkészülése áll szemben a Poli-Farbe Platinum használatának könnyedségével. A Kastner & Partners reklámügynökség által megálmodott, és elkészített szpotban a humoros kontrasztot a sportolókat felvonultató filmek heroikussága, illetve az otthonszépítés öröme teremti meg. Nagy Laci nemcsak népszerűsége és magával ragadó személyisége miatt lett a film főszereplője, hanem a kézilabdázó és a kétkezi munka között könnyen megteremthető kapcsolat miatt is: a filmben magától értetődően a labdát cseréli le festőhengerre.

Az elkészült reklámfilm, itt megtekinthető: https://www.youtube.com/watch?v=1DoTYmeDQqY

A Poli-Farbe küldetése, hogy megváltoztassa az emberek előítéletét a falfestéssel szemben, hiszen a Poli-Farbe Platinum segítségével sokkal könnyebb a falakat lefesteni, mint ahogy erre a fogyasztók általánosságban gondolnak. A Poli-Farbe Platinum egyrétegű beltéri falfesték nem csak illatosított, de egy rétegben fed, gyorsan szárad, használata csepegésmentes, így nem igényel különösebb előkészületet vagy nagyobb utólagos takarítást a festés.

A Poli-Farbe Magyarország egyik meghatározó festékgyára nem véletlenül állt össze egy csapatba hazánk és a világ egyik legjobb kézilabdázójával. A Poli-Farbe elkötelezett támogatója a magyar élsportnak, 2013 óta a Magyar Olimpiai Bizottság arany fokozatú támogatója, illetve a Mi Iskolánk Bajnoka elnevezésű tornacsarnok felújítási program egyik támogatója. A Magyar Csapat iránti kötődés kifejezésére külön riói színkollekciót is alkotott 2016-ban a festékgyár, amely a Poli-Farbe Platinum RIO nevet kapta. A nyolc új színvariáció a Poli-Farbe Platinum termékcsalád része, azonos receptúra alapján készült. Már szakkereskedésekben és barkácsáruházakban is elérhet

Forrás: blog.polifarbe.hu   

 


 

2016 színei: rózsakvarc és derűs kék nem csak babáknak

 

A Pantone Kft. – a színek és színrendszerek, valamint a színkiválasztás és színhelyesség világszerte ismert szakértője – minden évben bejelenti az év színét. 2016-ra vonatkozóan nem kis meglepetésre a babarózsaszín és párja a babakék lett a befutó.

Míg tavaly borvörös, 2014-ben pedig egy lilásrózsaszín árnyalat állt a képzeletbeli dobogó tetején, most először egy színpárra figyelhetünk, amely együtt alkot megnyugtató hatású egyensúlyt.

Bár ezek a színek nem ismeretlenek a lakberendezés iránt elkötelezettek körében (hiszen évekig verhetetlenek voltak, ha a babaszoba színvilágáról volt szó), most a felnőttek környezetét és ruhatárát határozhatják meg, abban a reményben a megnyugtató és derűs hangulatot hoznak a hétköznapokba.

                                                                                                                                  
Forrás: Szobafestő Attila blogja
 


 

ÚJ TERMÉK A FESTÉKPIACON !

Bemutatkozik a 2015-ös év újdonsága, a Poli-Farbe Cellkolor Brill magasfényű zománcfesték. A zománcfestés ma már számos területen jelent megoldást a hétköznapokban, ezért ha strapabíró, jól kezelhető és költséghatékony megoldás szeretne, válassza a Poli-Farbe idén megújult magasfényű zománcfestékét, a Cellkolor Brillt! 

Ez a  jól terülő, kemény bevonatot képző, időjárásálló, könnyen tisztítható zománc tükörfényes bevonatával kiválóan alkalmas kül-, és beltéri fa-, fém-, fal- és egyéb felületek lefestésére vagy felújítására.

Ráadásul a már megszokott színek mellett megjelenő divatos krém, bézs, kávé és világoskék árnyalatok még változatosabb külső és belső színharmónia kialakítását teszik elérhetővé.


https://www.piktorfestek.hu/cellkolor-brill-magasfenyu-zomancfestek--C002043.html/hun/

 


 


  • Új, közös logónk sokszínűsége egyben egyfajta nyitást is szimbolizál a változatosabb kommunikációs csatornák irányába. Arculati megújulásunk ugyanis többek között magában foglalja márciusban egy önálló weboldal indítását, valamint belépésünket a social media világába, hiszen januárban Pannon Festék Hálózat néven útjára indult saját Facebook oldalunk. 

    Szeretnénk, ha az általunk képviselt szakértelem és minőség minél szélesebb körhöz eljutna, ugyanakkor fontosnak tartjuk, hogy első kézből értesülhessünk vásárlóink igényeiről, véleményeiről, amelyre kiváló lehetőséget biztosít a web és a facebook oldal.

    Ezeken az új  felületeken a szakmai tudnivalók mellett bemutatkozik minden tagboltunk, részletes ismertetőket adunk majd az általunk forgalmazott termékekről, friss híreket jelentetünk meg a szakmát és a festés témakörét érintő eseményekről és hasznos, inspiráló ötletekkel látjuk el vásárlóinkat.

    https://www.facebook.com/pannonfestekhalozatA BARNA BŰVÖLETÉBEN

 

Új színcsaláddal bővült a Poli-Farbe Platinum beltéri falfestékek sora. A most forgalomba kerülő barnás színek egészséget, nyugalmat, egyszerűséget és állandóság sugallnak, az enteriőrökbe választott festékek egyik legkedveltebb színei.

Otthonaink falaira festve e színek melegséget és biztonságérzetet keltenek. Fehér színnel társítva egyfajta letisztult hatást keltenek, mely a skandináv puritanizmus karakterjegyeit idézi fel.

A barna szín pihentető, biztonságot, melegséget kölcsönöz a térnek. Az új színcsalád három vadonatúj árnyalata a beléndek, a szivarfa és a csillagánizs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Új termék: AkroPON – rugalmas padlófesték  

 

Örömmel értesítjük, hogy új termékekkel és kiszerelésekkel bővül a Kemikál Zrt. termékpalettája.

AkroPON A piaci igényekre reagálva új kopásálló rugalmas betonfestékkel lépünk piacra, mely garázsok, teraszok, járdák dekoratív festésére fejlesztettünk ki. Az ismert Akropol termékünkkel azonos szín választékban készül, így méltó kiegészítője annak. Akropol - fal, kerítés, lábazat…stb. AkroPON - járda, garázs, műhely, terasz…stb. AkroPON rugalmas padlófesték Kül- és beltérben egyaránt használható. Jól tapad beton, betonyp, tégla, vakolat, fa, pala és különböző kőburkolat felületén. Alkalmazható járda, lépcső, terasz, gépkocsi beálló, épület és kerítéslábazat állagmegóvó, dekoratív festésre, valamint beltérben kisebb forgalmú helyiségek (pl. kamra, padlásfeljáró, különböző tároló, barkácsműhely) padlójának átfestésére. Olaj-, benzin- és só állósága miatt kifejezetten alkalmas kis forgalmú garázsok, gépkocsi tárolók padlójának dekoratív, jól tisztítható bevonására.

 

Tipp: Betonlakkal történő átfestés esetén a bevonat kopásállósága és tartóssága a többszörösére növelhető!

 

https://www.piktorfestek.hu/akropon-rugalmas-padlofestek--C002044.html/hun/


 


 

"Öregedésgátlás" a homlokzatnak


Tartós tisztaság – tartós szépség: Baumit NanoporTop

A homlokzat felülete az „épület külső bevonataként“ gyakran szélsőséges környezeti igénybevételnek van kitéve, amely előbb-utóbb látható szennyeződésekhez vezet. Az évek során gyűjtött tapasztalatoknak és a nanotechnológia legújabb eredményeinek társításával a Baumit kifejlesztette a szabadalmaztatott "öregedésgátló" homlokzati termékét: a Baumit NanoporTopot.


Baumit NanoporTop: öntisztulás a természet erejével

A Baumit NanoporTop elsőként egyesíti a tiszta szilikátvakolat tulajdonságait, mint pl. a nyílt pórusú szerkezetet és a jó páraáteresztő képességet a nanotechnológia legújabb eredményeivel.

A Baumit NanoporTop felülete mikroszkopikusan sima, nem töltődik fel elektrosztatikusan, így a szennyező részecskék – akár szervesek, akár szervetlenek – csak nehezen telepedhetnek meg a felületen. A természeti erők, pl. az UV-sugárzás, a szél, az eső és a hó, valamint a hőmérséklet ingadozásai utólagos „mállást" okoznak a nanokristályos felületen. Ezáltal a kevés, még megtapadó szennyeződés is elveszíti a kapcsolatot az anyaggal, és természetes módon leválik.
 

A Baumit NanoporTop kétszer tovább megőrzi szépségét és csökkenti a fenntartási költségeket is.

A Baumit NanoporTop különleges tulajdonságainak köszönhetően a homlokzat kétszer tovább marad szép a hagyományos homlokzati vakolathoz képest, és így hozzájárul a fenntartási költségek csökkentéséhez is. A NanoporTop különösen gyorsan száradó felületével még a legkedvezőtlenebb körülmények között is csökkenti az algásodás és gombásodás veszélyét. A homlokzat felülete természetesen tiszta és tartósan szép marad. A felület megőrzi a színek erejét, és a ház éveken át eredeti pompájában díszeleghet.
 
A Baumit NanoporTop 1,5 mm-es, 2 mm-es és 3 mm-es kapart struktúrában kapható. A NanoporTop főként a Baumit Vakolatrendszerekhez és a Baumit Hőszigetelő Rendszerekhez alkalmazható.


 


 
 

 


Vissza a webáruházba

Képgaléria
Íratkozzon fel hírlevelünkre
Adatkezelési tájékoztató
VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK
PARTNEREINK
BESZÁLLÍTÓINK
HÍREK
RÓLUNK MONDTÁK
LETÖLTÉSEK
© 2020 Piktorfesték