Akciós termékeink
Kiemelt ajánlatunk
Bejelentkezés/Regisztráció
a kosár jelenleg üres
Rendelés feladásaBankkártyás fizetési tájékoztató
FŐOLDAL
SZOLGÁLTATÁSAINK
SZAKTANÁCSOK
ÜZLETEINK
RÓLUNK
Mi ÚJSÁGunk
KAPCSOLAT

Főoldal

  »  

Glettek, gipszek, vakolatok

  »  

Széria üvegszálas hézagoló glett

Széria üvegszálas hézagoló glett
Gyártó:  Széria-Trans
Rendelhető
Választható színek:  
Kiszerelés:  
Kosárba:  db-ot
Áraink kizárólag WEBÁRUHÁZUNKRA érvényesek.
ÜZLETEINKBEN az eladási ár és a termékkör ettől eltérhet.
 
Rövid leírás:

Gipszkarton lapok éleinek kézi hézagolására és glettelésére.
Figyelem!
A monitoron megjelenő színek eltérhetnek a valóságostól!
Bruttó: 
2 207 Ft
 
Nettó: 
1 738 Ft
 + ÁFA
Vissza a webáruházba
 
TERMÉKELEÍRÁS
ÉRTÉKELÉS
TOVÁBBI KÉPEK
HASONLÓ TERMÉKEK
 
Gyárilag készre kevert, kiváló minőségű, mikroszálakkal erősített magas szilárdságú hézagkitöltő gipsz, belsőtéri felhasználásra.
Alkalmazás: Univerzális kézi hézagtömítő anyag, amely kiválóan alkalmazható gipszkarton lapok csatlakozó félköríves szegélyeinek, valamint élcsiszolt, fózolt éleinek hézagolására és glettelésére, hézagerősítő csík használata nélkül. Sokoldalúan felhasználható hasított és lyukasztott lapok hézagkitöltésére, valamint a rögzítési pontok, furatok, csavarok és szögek környezetének glettelésére. Alkalmazásának további előnye, hogy a fugákba töltött anyag a teret teljesen kitölti és száradás után sem esik össze. Így a fugák utánglettelése többnyire megspórolható. Kedvezőtlen munkahelyi körülmények között élesre vágott élek találkozásánál javasoljuk hézagerősítő csík használatát. Igényes gipszkarton falak képzéséhez ajánljuk a hézagolt felületeknek teljes átglettelését „SZÉRIA-GLETT” glettelőgipsszel.
Felhasználás: Tegyünk tiszta vizet egy edénybe, és lassan szórjuk bele a hézagoló glettet (1 kg hézagoló gipszhez kb. 0,50 l víz szükséges). Rövid beszívódási idő után keverőszárral csomómentes péppé keverjük össze a masszát. A keverést végezhetjük vakolókanállal, vagy spatulyázóval is. A bekevert hézagoló gipsz kb. 45 percig jól felhasználható, majd utána megkeményedik. A kötés megkezdése után az anyagot már tovább felhasználni nem szabad. Idegen anyagot ne keverjünk hozzá. A hézagok kitöltéséhez sűrűbb, az átgletteléséhez hígabb anyagot keverjünk. Először a kb. 3-5 mm széles fugákat teljesen töltsük ki az anyaggal, és a megkeményedés után a kitüremkedő sorjákat távolítsuk el, majd amennyiben szükséges a megszilárdult felületet gletteljük át. Csavarok, szögek, furatok környezetét kétszer gletteljük. Felületi egyenetlenségek esetén a száradás után csiszolható. Különösen sima felületek eléréséhez a megkeményedett réteget szivaccsal, vagy kefével nedvesítsük át, majd gletteljük újra. Alkalmazásával sima, repedésmentes felületet érhetünk el, amely jól festhető és tapétázható, valamint nemes vakolat hordására képes. Felhasználása +5 °C alatti hőmérséklet esetén nem javasolt.
Műszaki adatok:
Anyagszükséglet: kb. 1,0 kg/m2/mm
Bedolgozási idő: kb. 45 perc
Kiszerelés: 20 kg-os papírzsákokban, 5 kg-os papírtasakokban.

 

Képgaléria
Íratkozzon fel hírlevelünkre
Adatkezelési tájékoztató
VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK
PARTNEREINK
BESZÁLLÍTÓINK
HÍREK
RÓLUNK MONDTÁK
LETÖLTÉSEK
© 2020 Piktorfesték