Akciós termékeink
Kiemelt ajánlatunk
Bejelentkezés/Regisztráció
a kosár jelenleg üres
Rendelés feladása
FŐOLDAL
SZOLGÁLTATÁSAINK
SZAKTANÁCSOK
ÜZLETEINK
RÓLUNK
Mi ÚJSÁGunk
KAPCSOLAT

Főoldal

  »  Szaktanácsok

TAIKA Színezhető gyöngyházfényű festékek és falfények

Mindig is csodálta a fényűző és hatásos belső tereket? Jobban érdeklik a finom kidolgozású részletek?
Vagy mindkettőből tud ihletet meríteni?

Bármilyen is az ízlése, a Taika Gyönygyházfényű Festékek és Falfények számtalan lehetőséget kínálnak. Most könnyedén átalakíthatja otthonát, akár egzotikus keleti ragyogásra, akár finoman csillogó szikrákra vágyik.

A Taika festékek remekül mutatnak a sablonozással készített mintákon is. Próbálja ki a matt falfestékre festett gyöngyházfényű mintákkal elérhető kontraszthatást!
 
Reméljük, hogy ötletekkel segítünk abban, hogy otthonát különlegessé varázsolja. A Taika termékek vízhígításúak és nagyon jó ár-érték aránnyal dicsekedhetnek. Nincs tehát semmi vesztenivalója! Legyen bátor, használja képzelőerejét és fedezze fel, hogyan változtatja a Taika a hétköznapit varázslatosan különlegessé.A Taika ezerféle környezetet teremt
 
A színek és a fény együttesen teremtik meg a környezetet. Azonban ritkán találkoznak olyan elbűvölően és rejtélyesen, mint a Tikkurila Gyöngyházfényű Festékeiben és Falfényeiben, amelyekben mintha a színbe zárták volna magát a fényt is. A csillogó Taika Gyöngyházfényű Festékekkel és az áttetsző Taika Falfényekkel a tündérmesékre emlékeztető álomszerű, varázslatos környezetet teremthet.
(Ne felejtse el, hogy a Taika hatás legjobban azokban a helyiségekben érvényesül, ahol a váltakozó fényviszonyok hangsúlyozzák a felületek textúráját.)

A színezhető Taika Gyöngyházfényű Festékek testes fedő jellegű gyöngyházfényű festékek, amelyek művészi alkotássá változtatják  otthonát. A Taika Gyöngyházfényű Festékek alkalmasak bútorok és falfelületek kezelésére. A festékek színes ragyogása és színárnyalatai a leghétköznapibb tárgyakat is képesek impozáns berendezési elemmé változtatni. 

A színezhető Taika Falfények félig áttetsző gyöngyházfényű falfények, amelyekkel kifinomult szépségű falfelületeket és elegáns részleteket teremthet otthonában. Csodálja, ahogy a felületek életre kelnek, és szinte táncolnak, ahogyan a helyiségben körbenéz, és a fényviszonyok változnak.
(Mivel a Taika Falfények áttetszők,az alapozó színe befolyásolja a végeredményt. Az alapozó színét gondosan válassza ki, a lehető legjobban hasonlítson a falfény színéhez, így kapja majd a legegységesebb falfelületet. ) Az ezüstös Taika Gyöngyházfényű Festékek ragyogó gyöngyházfényű árnyalatokkal rendelkeznek, míg az arany színek meleg, fűszeres hangulatot teremtenek.

A Kettős Színhatású Taika Falfény egy olyan speciális áttetsző falfény, amellyel arany és ezüst árnyalatokat festhetünk egy termékkel. Jó fényviszonyok között érvényesül igazán az egyedi hatás, a felület különböző helyekről nézve egész más színben tündököl. (A Kettős Színhatású Taika Falfény rendkívül alkalmas arra, hogy Tikkurila akrilfestékekre, például Feelings Beltéri Falfestékre vigyük fel az utolsó ecsetvonásokat. Ne felejtse el, hogy a falfény alatti réteg nagyon fontos a végső színhatás szempontjából.)

Az igazi varázslat  (1.)

Hozzon létre jelentéssel bíró teret

Párosítsa a matt zöldet és a gyöngyházfényű ragyogást, és rendkívül rejtélyes hatást érhet el. A titokzatos hieroglifák a falon kihívást jelenthetnek a jövő régészei számára – jelentésüket csak ön tudhatja biztosan.

A csodálatos Oázis sablonmintát teljesen matt Feelings Beltéri Falfestékkel vitték fel a ragyogó Taika Gyöngyházfényű Festékkel festett falra. Csak ön ismeri a fortélyt!

Elkészítése: Feelings Beltéri Falfesték M457, Taika Gyöngyházfényű Festék 2070 Mars, Oázis sablon, festőszivacs S46, henger S13.

Munkamenet:
1. Hordja fel a Feelings Beltéri Falfestéket a felületre. 2. A megszáradt felületre hengerrel vigye fel a Taika Gyöngyházfényű Festéket. 3. A megszáradt felületre rögzítse a műanyag sablont festőszalaggal vagy sablonragasztóval. 4. Készítse el a mintát Feeling Beltéri Falfestékkel (M457).

Megjegyzés! A sima felületen kihívást jelenthet a Taika festékkel történő hengerezés.Frissítsen és újítson (2.)

Szereti otthonát, de úgy érzi, hogy ráférne egy kis frissítés? Próbálja ki a következő ötletet: A falra Feelings Beltéri Falfesték kerül, amire Taika Falfényt visz fel hengerrel. Az ecsettel készített keresztező mintázással fejeződik be a falfény réteg. A kifinomult sablonminta Feelings Beltéri Falfestékkel készült, a kis fadobozkát pedig Taika Gyöngyházfényű Festékkel díszítették.
 
Elkészítése: Feelings Beltéri Falfesték X452, Taika Falfény 2081 Ofelia, henger S13, szintező S3, sablonminta www.tikkurila.hu, festőszivacs S46

Munkamenet:
1. Hordja fel a Feelings Beltéri Falfestéket a felületre. 2. A megszáradt felületre hengerrel hordja fel a Taika Falfényt. 3. A nedves Taika felületet azonnal mintázza keresztező ecsetvonásokkal. 4. A megszáradt felületre rögzítse a műanyag sablont festőszalaggal vagy sablonragasztóval. 5. Készítse el a mintát X452-es Feelings Beltéri Falfestékkel.Gyengéd idomítás (3.)

Egy kis vadság. A Taika Gyöngyházfényű Fedőfestéket keresztező mozdulatokkal hengerezték fel. A meleg, visszafogott, mégis stílusos háttér izgalmasan hangsúlyozza a modern fekete-fehér bútorzatot. A fénylő arany fal, a bőr szék és a festői kontraszt a szavannák hangulatát idézi.

Elkészítése:
Feelings Beltéri Falfesték X311, Taika Gyöngyházfényű Festék 2079 Sole, henger S13.

Munkamenet:
1. Hordja fel a Feelings Beltéri Falfestéket a felületre. 2. Fesse fel a Taika Falfényt hengerrel, keresztező mozdulatokkal. Ismételje meg a falfény felvitelét, ha szükséges.
 

Vissza a szaktanácsokhoz

Vissza a webáruházba

Képgaléria
Íratkozzon fel hírlevelünkre
Adatkezelési tájékoztató
VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK
PARTNEREINK
BESZÁLLÍTÓINK
HÍREK
RÓLUNK MONDTÁK
LETÖLTÉSEK
© 2019 Piktorfesték