Akciós termékeink
Kiemelt ajánlatunk
Bejelentkezés/Regisztráció
a kosár jelenleg üres
Rendelés feladása
FŐOLDAL
SZOLGÁLTATÁSAINK
SZAKTANÁCSOK
ÜZLETEINK
RÓLUNK
Mi ÚJSÁGunk
KAPCSOLAT

Főoldal

  »  Szaktanácsok

Poli-Farbe gipsz alapú termékcsalád

A szép színezés kulcsa, a jó eredmény garanciája a festést megelőzően a falfelület megfelelő előkészítése. Akár teljesen új, festetlen, száraz építésű vagy hagyományos mészhabarcsvakolat kiegyenlítéséről van szó, akár régi felület átfestéséről, nem nélkülözhető a dörzspapír, a spakli, a glettvas és a glettanyag.Érdemes olyan glettanyagot választani, amely könnyen kezelhető, jól simítható, kevés csiszolást igényel, valamint kötésminőségének, rétegtapadásának és keménységének köszönhetően a későbbi festések során legfeljebb csak minimális javítást igényel!

Ezt a felhasználói igényt hivatott kielégíteni a POLI-FARBE beltéri glett, amely a Poli-Farbe új fejlesztésének köszönhetően felhasználhatósága, minősége, valamint időtállósága tekintetében valódi kihívást jelent a mértékadó piaci minőségek számára.

A jobb felhasználhatóság érdekében a glett kötése határozott lett. Hagy elég időt a munkára, de a kötés megindulását követően rövidesen lehetetlenné teszi azt. Ezzel megelőzhető, hogy a már félig „bedöglött” glettanyag felhasználható legyen, és a későbbiek során minőségi hibákat okozzon. A POLI-FARBE beltéri glett nagyon jól simítható, így kevés csiszolást igényel. Megfelelő mértékben kemény, ezért elkerülhetők a túl mély csiszolási hibák, barázdák. Jól tapad az alapfelülethez, ezért a lemezes glettrétegleválás nem következik be. Alacsony a porozitása, kevésbé nedvszívó, emiatt kevesebb alapozást igényel. Könnyen átfesthető, a festékréteg vagy a tapéta tapadása és a glettelt felület fehérsége kiemelkedő.

Forrás: blog.polifarbe.hu


Vissza a szaktanácsokhoz

Vissza a webáruházba

Képgaléria
Íratkozzon fel hírlevelünkre
Adatkezelési tájékoztató
VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK
PARTNEREINK
BESZÁLLÍTÓINK
HÍREK
RÓLUNK MONDTÁK
LETÖLTÉSEK
© 2019 Piktorfesték