Akciós termékeink
Kiemelt ajánlatunk
Bejelentkezés/Regisztráció
a kosár jelenleg üres
Rendelés feladása
FŐOLDAL
SZOLGÁLTATÁSAINK
SZAKTANÁCSOK
ÜZLETEINK
RÓLUNK
Mi ÚJSÁGunk
KAPCSOLAT

Főoldal

  »  Szaktanácsok

Miért van szükség festésre?

 

Miért van szükség festésre?

A festés óvja és díszíti a felületeket: azok higiénikussá válnak, könnyű lesz a tisztításuk, vízhatlanná is válhatnak, gátolhatják a tűz kialakulását, ellenállhatnak a vegyianyagoknak stb.  

 

A festés pozitívan befolyásolja a környezetet. A festékek fontos szerepet töltenek be az életünk minden pontján: munkahelyünkön és otthonunkban egyaránt. A megfelelően festett épületek egybeolvadnak az őket körülvevő környezettel. A festék ugyanakkor a legváltozatosabb dekorációs termék a piacon. A különböző színek, fényességi fokozatok, minták, felületek és speciális effektek variációinak száma végtelen. Amikor a festett vagy lakkozott felület látványa már nem vonzó, szinte mindig megszépíthető a felület egy sablonozás vagy egy másik technika használatával.

  

A Tikkurila festékek gyártása és értékesítése a színezésen alapul, amely határtalan lehetőséget nyújt az egyéni elképzelések megvalósításához. Ehhez összesen két dologra van szükség: bázis anyagra és megfelelő színezőpasztákra, ezek együtt alkotják a kiválasztott színt. Egy modern színező rendszer lehetővé teszi továbbá, hogy szükség esetén egy bizonyos árnyalatot újra meg újra pontosan és következetesen ki lehessen keverni, akár eltérő felületekre alkalmazható anyagokból is.

 

A színezés előnyei

 

A legtökéletesebb megoldás tehát a vevők egyedi igényeinek kielégítésére a színezés. A színezés befejezése után a vásárló megkapja az általa kiválasztott árnyalatot a felületre legmegfelelőbb termékben. Gyorsan előállítható a vásárló által kiválasztott konkrét színárnyalat. A színezés további előnye a gazdaságossága. A bázisfestékek előállítása nagyobb mennyiségben történik, így jelentősen csökkenthetőek az 1 literre vetített előállítási költségek.


 

Vissza a szaktanácsokhoz

Vissza a webáruházba

Képgaléria
Íratkozzon fel hírlevelünkre
Adatkezelési tájékoztató
VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK
PARTNEREINK
BESZÁLLÍTÓINK
HÍREK
RÓLUNK MONDTÁK
LETÖLTÉSEK
© 2019 Piktorfesték