Akciós termékeink
Kiemelt ajánlatunk
Bejelentkezés/Regisztráció
a kosár jelenleg üres
Rendelés feladása
FŐOLDAL
SZOLGÁLTATÁSAINK
SZAKTANÁCSOK
ÜZLETEINK
RÓLUNK
Mi ÚJSÁGunk
KAPCSOLAT

Főoldal

  »  Szaktanácsok

Festés rozsdás felületre?

Vannak olyan felületek, amelyeket már nem lehet száz százalékosan megszabadítani a rozsdától, de még nem szeretnénk kidobni őket. Szerencsére már ezeket a felületeket i s lehet szakszerűen kezelni, sőt a még jobb hír az, hogy úgy fognak kinézni, mint fénykorukban!

Ha a kerti bútorba, kerítésbe már jó ideje beette magát a rozsda,  akkor nincs az a csiszoló, ami segítene a dolgon. Az ilyen rozsdás felületek kezelésére ajánljuk a Korant rozsdaátalakító festéket. A Korant egy kémiai rozsdaátalakító, felületi bevonatot képező festékkülönlegesség. Alkalmas gépek, acél és vas tárgyak rozsdamentesítésére. Segítségével a rozsda átalakul és emellett egy átmeneti korrózióvédelemmel is ellátjuk a tárgyakat.Hogyan használjuk?
 
Amennyire lehet, csiszoljuk le a rozsdát a felületről, zsír- és portalanítsuk. A felület megfelelően legyen előkészítve a festék számára. Természetesen, ha a rozsda már teljesen beleette magát az anyagba, akkor nem lehet száz százalékosan eltávolítani. A Korant festéket ecsettel vagy szórással vihetjük fel az előkészített, megfelelően száraz felületre. Általában két réteg felkenése javasolt. Az első réteget hígíthatjuk vízzel, a második réteget már nem szükséges hígítani. A festék fekete színű bevonatot fog képezni. Ahhoz, hogy valóban védjük fém tárgyainkat a rozsdásodástól a Korant festékrétegek tökéletes száradása után érdemes szélsőséges időjárás esetén is megbízható zománcfestékkel átfesteni őket.

Tipp:
Amennyiben már előzőleg lefestett tárgyat szeretnénk átfesteni, csak a rozsdás részeket fessük át, vagy csiszoljuk le a festékréteget és az egész felületet fessük át újra. A Korant csak a fém vagy rozsdás felületeken képez réteget!
Ezt tartsuk szem előtt a munka megkezdésekor!

Vissza a szaktanácsokhoz

Vissza a webáruházba

Képgaléria
Íratkozzon fel hírlevelünkre
Adatkezelési tájékoztató
VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK
PARTNEREINK
BESZÁLLÍTÓINK
HÍREK
RÓLUNK MONDTÁK
LETÖLTÉSEK
© 2019 Piktorfesték