Akciós termékeink
Kiemelt ajánlatunk
Bejelentkezés/Regisztráció
a kosár jelenleg üres
Rendelés feladása
FŐOLDAL
SZOLGÁLTATÁSAINK
SZAKTANÁCSOK
ÜZLETEINK
RÓLUNK
Mi ÚJSÁGunk
KAPCSOLAT

Főoldal

  »  Szaktanácsok

Egyedi színvilág a színesebb életért - Baumit Life

A színek inspirálhatnak, megnyugtathatnak bennünket, az otthon melegét idézhetik vagy motiválhatnak is: egy szóval hatnak ránk, és befolyásolják érzéseinket. Ezért is töltenek be olyan fontos szerepet az életünkben. Egész iparágak mozgatórugói, a trendek pedig már évekkel előre ismertek. Nemcsak a szemnek kellemesek, hanem a kulturális áramlatok kifejezői és megjelenítői is egyben.

Ezeket a szempontokat figyelembe véve logikus lépés volt a Baumit részéről, hogy színprogramját a piac leginnovatívabb és legátfogóbb színrendszerévé fejlesztette tovább. Az Európa legnagyobb homlokzati színrendszerének számító Baumit Life kialakítása –a kutatás és fejlesztéstől kezdve a labormunkákon át a termékmenedzsment folyamatáig – több mint három évet vett igénybe. Az eredmény magáért beszél: a Life színkollekció olyan változatos, egyedi és szép, mint maga az élet.
888 színt tartalmazó színkártya!

Baumit Life  rendszer alapját 94 intenzív, a mai kor igényeinek megfelelő, kiemelt szín adja, amelyek mindegyikéhez további 8 saját színárnyalat tartozik. A választékot a fehér 6 különböző árnyalata és a 36 lábazati Mozaik szín teszi teljessé.
 
Life eszközök
Ismerkedjen meg a Baumit színvilágával, és használja Ön is a kifejezetten a Baumit Life színekre kialakított online eszközöket:


Baumit LifeCheck
 
Szeretné megtalálni a személyiségéhez leginkább illő színt? Szeretne több színt alkalmazni? Esetleg saját színvilágot kialakítani?Baumit ColorSearch

Egy bizonyos árnyalatot keres? Szívesen rendelne színmintát? Nem tud választani a vakolatstruktúrák közül?

 Baumit LifeExtensions

 
Speciális színárnyalatokat szeretne használni grafikai programjában? A Baumit Life színeket az különböző tervező szoftverekben szeretné használni?

Baumit ColorDesigner
 
Szeretné online megoldással beszínezni saját háza homlokzatát? Szeretne színprojekteket bemutatni ügyfeleinek? Színterveit barátaival is meg szeretné osztani?
 
A színek kombinálásának művészete
 
A Baumit Taste of Life színvilága az egyes árnyalatok egymás mellé rendelésének legszebb példáit mutatja be. Az egyedi igényeknek megfelelően a legkülönfélébb hatások érhetők el, amelyek más és más külsőt kölcsönözhetnek az épületeknek.

Vissza a szaktanácsokhoz

Vissza a webáruházba

Képgaléria
Íratkozzon fel hírlevelünkre
Adatkezelési tájékoztató
VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK
PARTNEREINK
BESZÁLLÍTÓINK
HÍREK
RÓLUNK MONDTÁK
LETÖLTÉSEK
© 2019 Piktorfesték