Akciós termékeink
Kiemelt ajánlatunk
Bejelentkezés/Regisztráció
a kosár jelenleg üres
Rendelés feladása
FŐOLDAL
SZOLGÁLTATÁSAINK
SZAKTANÁCSOK
ÜZLETEINK
RÓLUNK
Mi ÚJSÁGunk
KAPCSOLAT

Főoldal

  »  Szaktanácsok

Díszítőfestést bemutató és oktató terem!

Képzelet és valóság találkozása! Ön kitalálja, Mi segítünk megvalósítani!

Örömmel tudatjuk, hogy elkészült új bemutatótermünk  Budapesten a XIII kerület Tatai út 12. szám alatt található festéküzletünkben.

Az  új bemutatóteremünkben:   

- festőszakembereinknek szakmai bemutatókat és előadásokat tartunk gyártókkal közösen

- lakossági vásárlóink felhasználó barát filmeket nézhetnek, színtervező programunkkal megtervezhetik házuk, lakásuk színeit és személyre szabott árajánlatot kaphatnak a kiszemelt mintákra.

Kollegáink professzionális szaktanácsadással állnak minden érdeklődő szolgálatára. 

               

A Piktorfesték Kft mindig élen járt a minőségi és a megbízható termékek forgalmazásával és ajánlásával illetve az újdonságok bemutatásával. Festőmester vevőinknek évek óta szervezünk  festékgyártókkal közösen termék és felhasználási bemutatókat, emellett dolgozóink is rendszeresen résztvesznek szakmai továbbképzéseken és festékgyár látogatásokon. 

A most elkészült bemutató teremben olyan csodálatos, egyedi és ötletes felületeket mutatunk be, mely lakásunk méltó dísze lehet. A kivitelezést és a falakon megjelenő dekorációs elemeket közösen találtuk ki és készítettük el a festékgyártókkal. Négy beszállító partnerünkkel együtt váltak az álmokból kézzel fogható és szemmel látható különleges felületek.

Az egyik falfelületet a Poli-farbe Kft  dekorációs vakolatai és decor glettjei díszítik. A Poli-Farbe kivitelezője Attilla, több napig dolgozott együtt két dolgozónkkal, Gyurival és Andrással, megmutatta lépésről lépésre, hogyan lehet a vakolatokból és márványglettből szemetgyönyörködtető dekoratív felületeket készíteni. A két fiú hamar belejött és aktívan résztvett a munkában. Nekem az egyik legérdekesebb felület a fakéreg volt, melynek készítését magam is végig figyelemmel kísértem. A végeredmény magáért beszél, ugyanis valóban olyan lett, mint ha fáról lehántott kérget ragasztottak volna a falra.

                                               

A következő falfelület a Trilak Kft szakembere, Csaba keze által telt meg élettel. Az elkészült minták azt mutatják be, milyen könnyen lehet mediterrán vagy akár rusztikus hatást kölcsönözni a falnak. Itt is volt egy kedvenc, egyedi felületem, egy olyan minta került a falra, mely úgy tünik, mint ha parketta lenne a falra ragasztva. Ezen kívül a hőszigetelő rendszerük is bemutatásra került, ahol lehet látni a rétegrendet és azt is, milyen alkotó elemekből épül fel egy hőszigetelő rendszer.

A Tikkurila Kft már régóta élen jár a díszítő festékekkel, sablonozási technikákkal, inspiráló felületeivel már számtalan helyen találkozhattunk. Az általuk készített falon azt láthatjuk, hogyan szépítsük gyorsan és egyszerűen otthonunkat sablonok segítségével és falfény használatával hogy érjünk el még különlegesebb hatást. Például egy kis ezüstös csillogással akár modern és futurisztikus hangulatot is kelthetünk. Nekem a legizgalmasabb egy a falból kidomborodó virág minta, mely megfestve és egy kis fényes csillogással kiemelve igazán különleges és mutatós látványt kelt.

                   

Negyedik gyártó, aki részt vett a bemutató termünk munkálataiban a Baumit Kft volt. Az Ő erősségük a vakolatok és a hőszigetelő rendszerek, és az idei évben újdonságokat vezetnek a piacra. Vallják, hogy egyedi homlokzat nem csak a színnel alakítható ki, a kreativitásnak semmi nem szab határt, az új vékonyvakolataival a legkülönbözőbb felületeket érhetjük el. Így új, egyedi megjelenéssel színesíthetjük épületeinket vagy akár belső lakótereinket. A felület szabadon modellezhető, különböző eszközökkel felhordható. Például az un. fésűs technikával kialakított vakolatminta nagyon egyedi és különleges megjelenésű.

 

A Piktorfesték bemutatótermében látható design elemeket, bárki becsempészheti mindennapi életébe, ha látványos, újszerű változásra vágyik otthonában és mindezt költséghatékony módon szeretné megvalósítani.

Ismerje meg az új anyagok csodálatos világát. Könnyen gyorsan változtassa meg otthona hangulatát. Akár egy kis falrészletet vagy egész falat szeretne átfesteni, bemutatott mintáink alkalmazhatóak.

Jöjjön el nézze meg milyen elemeket tudna Ön is otthonában elkészíteni, szakszerű tanácsadással, filmekkel, színtervezővel várunk minden kedves érdeklődőt!


Nagy Andrea - Piktorfesték Kft.

 

 

Vissza a szaktanácsokhoz

Vissza a webáruházba

Képgaléria
Íratkozzon fel hírlevelünkre
Adatkezelési tájékoztató
VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK
PARTNEREINK
BESZÁLLÍTÓINK
HÍREK
RÓLUNK MONDTÁK
LETÖLTÉSEK
© 2019 Piktorfesték