Akciós termékeink
Kiemelt ajánlatunk
Bejelentkezés/Regisztráció
a kosár jelenleg üres
Rendelés feladása
FŐOLDAL
SZOLGÁLTATÁSAINK
SZAKTANÁCSOK
ÜZLETEINK
RÓLUNK
Mi ÚJSÁGunk
KAPCSOLAT

Főoldal

  »  Szaktanácsok

Aeroszolos festékek

Mikor válasszunk spray-t?

 

A spray kiszerelés a legjobb választás akkor, ha csak kis felületünk van, vagy olyan a festendő tárgy, aminek alakja komplikált, kacifántos és ecsettel nehezen hozzáférhető. Ezen kívül a spray-k használata gazdaságos, mivel nem kell hozzá ecset és hígító sem. Használata gyors és egyszerű, hátránya hogy megfolyásra hajlamos, mivel a szórhatóság miatt a flakonban egy híg festék van. Ez azonban kikerülhető, ha vékony rétegben visszük fel, ekkor viszont a megfelelő rétegvastagság eléréséhez többszöri szórásra van szükség.

Ne feledjük, hogy a festeni kívánt felületnek tisztának és mindenféle szennyeződéstől mentes kell lennie.

Ha például speciális felületet szeretnénk festeni, akkor is választhatunk spray terméket, mivel széles választékban gyártják. A Jelzőspray pl. ellenáll a külső körülményeknek, súrlódásnak, kopásnak, mindenféle felületen alkalmazható, nedves felületen is megtapad és gyorsan szárad. Alkalmas még fák, falak, oszlopok, csatornák, parkolók, sportpályák, korlátok, ipari padozatok, stb. jelzésére is.  

 

Tudta- e: hogy a Prisma Color spray speciális szelepének köszönhetően bármilyen irányból fújható és öntisztító szelepes?

Vissza a szaktanácsokhoz

Vissza a webáruházba

Képgaléria
Íratkozzon fel hírlevelünkre
Adatkezelési tájékoztató
VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK
PARTNEREINK
BESZÁLLÍTÓINK
HÍREK
RÓLUNK MONDTÁK
LETÖLTÉSEK
© 2019 Piktorfesték