Akciós termékeink
Kiemelt ajánlatunk
Bejelentkezés/Regisztráció
a kosár jelenleg üres
Rendelés feladása
FŐOLDAL
SZOLGÁLTATÁSAINK
SZAKTANÁCSOK
ÜZLETEINK
RÓLUNK
Mi ÚJSÁGunk
KAPCSOLAT

Főoldal

  »  Szaktanácsok

A kültéri fa felületek védelemre szorulnak

 

Rönkházak

A gerenda egy élő anyag, amely tökéletesen beleillik a tájképbe. A rönkház, ha azt megfelelően kezeljük és karbantartjuk, hosszú évekre megőrzi szépségét, méltóságát. Éppen ezért a rönkház felületét a lehető leghamarabb javasolt lealapozni már az építés fázisában, illetve felvinni rá a fedő réteget. Az alapozók beszívódnak a fába, ezáltal védelmet nyújtanak a nedvesség és a gombák ellen. Ezen kívül, a fafelületek bevonata megvédi a fát a napsugárzástól és színvilágával beleilleszkedik környezetébe, kihangsúlyozva a fa természetes szépségét.

 

Teraszok, korlátok, mólók, lépcsők

Napjainkban egyre több figyelmet kapnak a szabadtéri fa berendezési tárgyak. Végtére is, a szabadban töltött nyári napok egyik meghatározó elemeit jelentik, valamint nem utolsó sorban a kert és a környezet fontos részei. Ezek a kellékek általában zöld vagy barna impregnált, vagy hőkezelt fából készültek. Válasszuk ki a szóban forgó elemekre való fedőbevonatot.


 

Javasoljuk az áttetsző termékek színezését, minekután jobban ellenáll a viszontagságoknak, mint egy színezetlen.

A Tikkurila egyik minőségi válasza a kültéri fa felületek védelmére: VALTTI OPAQUE, amely egy vízbázisú, félmatt vastaglazúr, új, impregnált, vagy előzőleg lefestett vagy vékonylazúrral kezelt felületekre. Hosszantartó és rugalmas, alkalmazkodik a fához. Kiválóan alkalmas kültéri falfelületek, rönkfa vagy deszkaburkolatok, ablakkeretek, korlátok, kerítések, stb festésére. (Figyelem! Ajtók és ablakok záródó felületeire nem alkalmas.)

TOVÁBBI TIPPEK: www.tikkurila.hu

Vissza a szaktanácsokhoz

Vissza a webáruházba

Képgaléria
Íratkozzon fel hírlevelünkre
Adatkezelési tájékoztató
VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK
PARTNEREINK
BESZÁLLÍTÓINK
HÍREK
RÓLUNK MONDTÁK
LETÖLTÉSEK
© 2019 Piktorfesték