Akciós termékeink
Kiemelt ajánlatunk
Bejelentkezés/Regisztráció
a kosár jelenleg üres
Rendelés feladása
FŐOLDAL
SZOLGÁLTATÁSAINK
SZAKTANÁCSOK
ÜZLETEINK
RÓLUNK
Mi ÚJSÁGunk
KAPCSOLAT

Főoldal

  »  Szaktanácsok

A jövő festékei - a TRILAK-tól - Vizes bázisú termékek

Nem tud választani az oldószeres és a vízzel hígítható festékek közül? Vagy talán még idegenkedik is a vizes festékektől?  Azt gondolja, hogy ez utóbbi kevésbé magas fényű, drágább, nem annyira tartós, még az eső is lemoshatja? 

Környezet- és egészségtudatos vásárlóként ideje megismerni ezt a viszonylag új termékcsaládot! Falfesték kategóriában ugyanis már elfogadottak, de a fára való festékeknél még szokatlanok ezek a  vízzel hígítható anyagok. Tulajdonságai pedig nem hogy rosszabbak, bizonyos esetekben még kedvezőbbek is a hagyományos oldószeres termékeknél. Kevesen tudják, hogy azon kívül, hogy száradásukat nem kíséri kellemetlen szag, de a lefestett tárgy sokkal hamarabb, akár néhány óra múlva használatba vehető!

Tartósságuk legalább ugyanolyan, mint a hagyományos lakkbenzin hígítású zománcfestékeké: néhány órás száradás után hasonlóan ellenálló és vízálló réteget képeznek. Korszerű összetételüknek köszönhetően pedig amellett, hogy hosszan ellenállnak az UV- sugárzásnak, még sárgulásra sem hajlamosak.

 

 

A Trilak vízzel hígítható Lazurán Aqua és Trinát Aqua termékcsaládja tehát- akár kültérben, akár beltérben alkalmazzuk, gyors, szagtalan és hosszan tartó védelmet biztosít fatárgyainak.

2010-től az EU drasztikusan szabályozta a festékek illékony szerves oldószer tartalmát.  A nyugat-európai trendeket figyelembe véve további szigorítások várhatóak, amelyek valószínűleg komolyabb hangsúlyeltolódáshoz vezetnek majd a vizes termékek javára.

Mik azok az előnyök, amik miatt egyre egyértelműbb, hogy ezeket a termékeket  válassza?

• A vizes bázisú termékek a jövő festékei

• A vizes bázisú festékek sokkal inkább környezet- és egészségkímélőbbek, mint a hagyományos oldószeres festékek

• A vizes bázisú termékek is rendelkeznek ugyanazokkal a jó tulajdonságokkal, mint az oldószeres festékek, sőt néhány esetben túlmutatnak azokon: tartósságban, időjárásállóságban, a hatékony védelmet tekintve, gyors, közel szagmentes száradásukat nézve…stb. 

Vissza a szaktanácsokhoz

Vissza a webáruházba

Képgaléria
Íratkozzon fel hírlevelünkre
Adatkezelési tájékoztató
VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK
PARTNEREINK
BESZÁLLÍTÓINK
HÍREK
RÓLUNK MONDTÁK
LETÖLTÉSEK
© 2019 Piktorfesték